• 瀏覽: 2,021
  • 回覆: 21
多所大學去年受黑暴事件所害,校園遭大肆破壞,更有暴徒為營救理大內的黑暴分子,瘋狂衝擊警方防線。20人涉在油麻地參與暴動,今日(9日)在西九龍法院暫代區域法院進行聆訊。區域法院首席法官高勁修批准將案件押後以待眾被告申請法援,案件將於明年1月8日在西九龍法院再訊。
20名被告依次為大學研究員歐育婷(23歲)、學生陳卓賢(18歲)、學生陳亮希(16歲)、物業管理員陳亮儒(24歲)、的士司機陳思朗(31歲)、侍應陳偉納(35歲)、學生鄭偉樂(18歲)、學生張綽元(19歲)、學生張凱𦲀(19歲)、攝影師朱兆輝(28歲)、學生馮興榆(21歲)、學生洪主龍(21歲)、商人黎鈞堯(25歲)、學生賴帥彰(20歲)、學生劉沛彥(21歲)、建築工人梁俊傑(22歲)、學生梁家樂(18歲)、學生梁剛瑋(21歲)、學生梁遨然(20歲)及建築工梁栢熙(25歲)。他們同被控於去年11月18日,在油麻地彌敦道近窩打老道交界參與暴動...

去年11月18日,有暴徒在彌敦道瘋狂衝擊警方防線。
https://www.dotdotnews.com/a/202 ... b049663169bf38.html

曱甴暴徒玩完排住隊找數,
區院如罪成洗定蘿友....

引用:
原帖由 moyy 於 22-1-2021 08:12 PM 發表
多所大學去年受黑暴事件所害,校園遭大肆破壞,更有暴徒為營救理大內的黑暴分子,瘋狂衝擊警方防線。20人涉在油麻地參與暴動,今日(9日)在西九龍法院暫代區域法院進行聆訊。區域法院首席法官高勁修批准將案件押後以待眾被告申請法援,案件將於明年1月8日在西九龍法院再訊。
20名被告依次為大學研究員歐育婷(23歲)、學生陳卓賢(18歲)、學生陳亮希(16歲)、物業管理員陳亮儒(24歲)、的士司機陳思朗(31 ...
咁多係曱甴學生暴徒

引用:
原帖由 嚴小小 於 2021-1-22 09:41 PM 發表

咁多係曱甴學生暴徒
香港曱甴 年輕有冇腦 幾時先到 老

引用:
原帖由 我愛孖煙囪 於 2021-1-22 10:26 PM 發表

呢班年輕曱甴確令人唏噓。

引用:
原帖由 我愛孖煙囪 於 22-1-2021 10:26 PM 發表

成世人on99...

引用:
原帖由 嚴小小 於 2021-1-23 01:01 AM 發表

成世人on99...
衰左嗰啲曱甴受完靶出嚟,
孭住隻黑豬卬咪又係咁先。

引用:
原帖由 moyy 於 23-1-2021 02:11 PM 發表

衰左嗰啲曱甴受完靶出嚟,
孭住隻黑豬卬咪又係咁先。
真係前途似咁

引用:
原帖由 嚴小小 於 2021-1-23 03:50 PM 發表

真係前途似咁
20隻曱甴打包

引用:
原帖由 WongManTat 於 2021-1-23 09:16 PM 發表

20隻曱甴打包
有排玩你班傻仔曱甴。

引用:
原帖由 moyy 於 2021-1-23 09:45 PM 發表

有排玩你班傻仔曱甴。
四合一分分鐘佢唔排隊 打尖送頭

引用:
原帖由 我愛孖煙囪 於 2021-1-23 10:33 PM 發表

四合一分分鐘佢唔排隊 打尖送頭
豬隊友如果四合一打沾你讓畀佢啦

引用:
原帖由 WongManTat 於 2021-1-24 09:39 AM 發表

豬隊友如果四合一打沾你讓畀佢啦
農曆新年
曱甴都要上法庭
曱甴家長有乜感想

引用:
原帖由 689調轉又係689 於 2021-1-24 10:07 AM 發表

農曆新年
曱甴都要上法庭
曱甴家長有乜感想
排隊入去過新年

引用:
原帖由 WongManTat 於 2021-1-24 11:07 AM 發表

排隊入去過新年
曱甴唔好打尖呀

引用:
原帖由 689調轉又係689 於 2021-1-24 12:06 PM 發表

曱甴唔好打尖呀
坐監都要排隊呀

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]