• 瀏覽: 30,188
  • 回覆: 358
  • 追帖: 1
+13
提示: 違規內容已被屏蔽
引用:
原帖由 iamsamuel 於 2021-1-22 06:42 PM 發表
3男女警員涉嫌2016年聲稱從一名男子身上搜出懷疑毒品和吸食工具,後來遭閉路電視片段揭發與事實不符。3人前年被裁定作出傾向並意圖妨礙司法公正

https://image.stheadline.com/f/680p0/0x0/100/none/fd038b55a9719713b914493eb9a29887/stheadline/inewsmedia/20210122/share_2021012217423875325.png
其實差人記錄成日遺漏,唔記錄或忘記,不過標題,明顯系針對三個警察,而且白粉系由個人士身上跌出里,點會系砌生豬肉

引用:
原帖由 billyfung11 於 2021-1-24 10:25 PM 發表

大大篇野講緊郵差叔叔你蛇王呃ot wor
士可殺不可辱
大大篇嘢咪就係話緊當年條碌撚馮曱甴囉,唔係點解會被人兜,搞到要做科文呀?

引用:
原帖由 billyfung11 於 2021-1-24 10:30 PM 發表

俾人恰心口指住話蛇王呃ot都扮無野睇唔到

公務員俾人兜仲會考到第二份
係就好啦
7警就唔會無得撈公務員
point 13唔要,走去考份Point 11?哈哈,我唔識講

引用:
原帖由 billyfung11 於 2021-1-24 10:23 PM 發表

上庭宣誓完作假口供
一樣咩事都無
公平嗎?
我都覺得唔公平,老屈人強姦之後一d事都無。好唔公平。

事實係嗰個人真係藏毒, 
嗰 D 吸食工具真係佢O既... 
根本無「砌生豬肉」... 
咁O既程度O既漏報要判囚...
咁每次法庭「上訴得真」都應該即刻拉個原審法官去打靶先啱喇... 

引用:
原帖由 ttkwan 於 2021-1-23 10:55 PM 發表

冇必要:上訴前未係證供。
上訴,有必要。

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]