• 瀏覽: 30,300
  • 回覆: 358
  • 追帖: 1
+13
引用:
原帖由 崖上的地獄 於 2021-1-22 09:47 PM 發表

你咁講即係話之前個法官
妨礙司法公正囉喎
無能判錯,不屬畜意,算唔算妨礙?

引用:
原帖由 iamsamuel 於 2021-1-22 06:42 PM 發表
3男女警員涉嫌2016年聲稱從一名男子身上搜出懷疑毒品和吸食工具,後來遭閉路電視片段揭發與事實不符。3人前年被裁定作出傾向並意圖妨礙司法公正

https://image.stheadline.com/f/680p0/0x0/100/none/fd038b55a9719713b914493eb9a29887/stheadline/inewsmedia/20210122/share_2021012217423875325.png
Well done

做得好,啲官越嚟越識判,下次港警又犯強姦嘅話,可以判為唔覺意插入或將陽具遺漏喺對方陰道中,大家身為中國人都應該為香港法治鼓掌

上次隻8+1官擺明夾埋辯方律師玩捉字蝨, 那位大法官會唔會係小弟心未中同一人?🤔

引用:
原帖由 波濤性感的羊 於 2021-1-23 10:17 AM 發表

嘩!睇嚟呀比利做郵務人員之前有機會考過警察噃!咁熟警察嘅例!不過我唔使估都知你嘅能力一定考唔到,所以而家咁仇警,明嘅😄
一路查案一路寫notebook

嗰10周監有無坐過?而家上訴得直,有無補償??邊個揹個責任??

仆街黃絲狗髮官,馬道立遣臭萬年,上次係那一位狗官判案,一定揾到個害人精

一哥上場、重創黑暴!張大法官上場、黃官末日、撥亂反正!

一早應該學美國啦! 學下人哋啲法官點樣判警察 冇罪!

引用:
原帖由 billyfung11 於 2021-1-22 21:40 發表
甘都得??
佢三個係咪正式錄用既警員?
學堂一定有教記事冊
即個本notebook係點用
每個細節都要詳細記錄低
例如用左手拎出定用右手
因為假如真係出庭作證
notebook係好重要既證物之一
又誤導。過程是一個流程。主要包毒品係邊個

香港光明了

7警案平反未?黃官敗走香港有救

引用:
原帖由 今天熱情的壽包 於 2021-1-23 08:23 AM 發表

冇㗎,香港從來係多元社會,有人選擇唔信,亦都可以選擇相信
所以大多數人都係on9既😂😂😂信民主仲衰過信仆街教會😂😂😂信我好過啦😁

多謝中央