• 瀏覽: 30,209
  • 回覆: 358
  • 追帖: 1
+13
引用:
原帖由 刺客禁言 於 2021-1-23 08:19 AM 發表

3人前年被裁定作出傾向並意圖妨礙司法公正

從來無人話過關利益事
你自己講寫對自己有利嘅野,我都想知利喺邊?佢哋執行緊工作

引用:
原帖由 billyfung11 於 2021-1-22 10:23 PM 發表

死雞撐飯蓋都改變唔到你俾人笑
無心冒犯,但似乎俾人笑嘅唔係pp49pp 😅

引用:
原帖由 iamsamuel 於 2021-1-22 06:42 PM 發表
3男女警員涉嫌2016年聲稱從一名男子身上搜出懷疑毒品和吸食工具,後來遭閉路電視片段揭發與事實不符。3人前年被裁定作出傾向並意圖妨礙司法公正

https://image.stheadline.com/f/680p0/0x0/100/none/fd038b55a9719713b914493eb9a29887/stheadline/inewsmedia/20210122/share_2021012217423875325.png
拉錯人要有後果才公正

明明毒品係疑犯褲袋攞出黎俾佢掟入草叢然後警察執返,寫口供只提到係疑犯搜出毒品其實真係無分別,但係之前俾黃官屈防礙司法公正真係離晒譜!

人在做天在看

引用:
原帖由 pp49pp 於 2021-1-22 09:49 PM 發表

揑造同砌生豬肉都唔識分,讀多幾年書先啦。

你唔好同哩個仆街曬時間嘞,喱隻曱甴長期駐守香討架。

提示: 違規內容已被屏蔽
引用:
原帖由 opclk99 於 2021-1-23 04:19 AM 發表

你做過差人?
定係做過教官?
執勤中點可以可能有時間錄
依個係最簡單Logic問題,
你仲撐乜野呢?
黃西乜都盲撐

原本個官判砌生豬肉,真係唔知佢點判。

明明疑犯有毒品,閉路電視影埋,都係警方砌佢?個官有病。

引用:
原帖由 樓上進擊的羔羊 於 2021-1-23 08:32 AM 發表

呢個名單幾好

引用:
原帖由 ken-man 於 2021-1-23 04:49 AM 發表

唔記得就係話唔記得囉。
喺法庭雙方都好多時都話唔記得。
但係唔可以唔記得就「作」一份出嚟。
咪係囉 至少都要同酒吧莊一樣 揾個專業人仕幫手寫作一個病出嚟

天地有正氣

引用:
原帖由 刺客禁言 於 2021-1-23 08:50 AM 發表

唔係乜叫生豬肉

明明寫既係兩回事
三個人都當係係佢身上直接搜到
仲唔無釘人?
利咗喺邊?事件仲要面對官司喎

引用:
原帖由 樓上進擊的羔羊 於 23-1-2021 08:32 發表

一班本土新移民黃畜港獨狗

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]