• 瀏覽: 30,264
  • 回覆: 358
  • 追帖: 1
+13
有國安法令法官都正常番

引用:
原帖由 Devialet 於 2021-1-24 01:38 PM 發表

最不該, 响鄉土扮正義超人, 自己背後做水貨客帶貨, 呢個問題好有趣, 公務事務局局長聶德權知道有公務員秘撈做違法野, 吾知有乜嚴重後果呢, 我都想知道答案

️1823

https://www.csb.gov.hk/tc_chi/complaint/2018.html
曱甴係on膠㗎嘛,做咗衰嘢仲要自己爆出來,正碌撚

引用:
原帖由 iamsamuel 於 2021-1-22 18:42 發表
3男女警員涉嫌2016年聲稱從一名男子身上搜出懷疑毒品和吸食工具,後來遭閉路電視片段揭發與事實不符。3人前年被裁定作出傾向並意圖妨礙司法公正

https://image.stheadline.com/f/680p0/0x0/100/none/fd038b55a9719713b914493eb9a29887/stheadline/inewsmedia/20210122/share_2021012217423875325.png
係咪EU嗰三件?一個遺漏就話啫,三個都遺漏?而且今次有遺漏,好大機會先前個人及同隊曾經處理過嘅case,都會有機會遺漏,喺疑點利益歸於被告之下,係咪應該將佢地處理過嘅個案而被法庭定罪全部都一視同仁去撤銷?而且EU好似要有一定警務工作經驗先可以入伍……咁樣又算唔算構成疏忽職守?

黑警真係多

提示: 違規內容已被屏蔽
引用:
原帖由 billyfung11 於 2021-1-24 10:06 PM 發表

郵差叔叔
條仆街話你蛇王呃ot
唔捨得呀?跪求幫辦畀你返來囉

引用:
原帖由 billyfung11 於 2021-1-24 10:11 PM 發表

吓,咩話
唔回應即係默認真係蛇王呃ot呀
郵差叔叔
碌撚,做科文做到你傻撚咗呀?OT係有數先有得開嘅,有得呃㗎?柒到咁,唔怪得被幫辦兜咗啦

引用:
原帖由 billyfung11 於 2021-1-24 10:18 PM 發表

@skaterkenji
郵差叔叔,佢d7你呀
人哋講曱甴前郵差呀,碌撚,姓馮嗰條碌撚呀

引用:
原帖由 billyfung11 於 2021-1-23 11:55 AM 發表

班正式錄用警員做錯野
唔夠專業
認同做錯野同唔夠專業,但同虛假陳述風馬牛不相及。然後個官判錯案仲更加錯同唔專業,反而就乜事都無。 公平嗎?

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]