• 瀏覽: 17,260
  • 回覆: 141
+4
引用:
原帖由 kks668 於 2021-1-22 06:03 PM 發表
呢條油管有咩用?美加2國自己都大把石油。
可能有水抽

杜魯多一怒之下,可能揾孟晚舟嚟發洩息怒

條輸卵管直踩經過紅番先人墓地
所以黑馬叫停過
唐老襯白人至上就大筆一揮去馬
而家燈神叫停
即係時光倒流十二年,回到番黑馬時代
以為電影先有得睇
原來美國政治興回帶
咁就唔好怪中國爬你頭喇

加仔呢鋪慘了

引用:
原帖由 walkera2006 於 2021-1-22 06:45 PM 發表
關晚舟乜事

主子去走狗烹賤犬道友多含淚怒吠問蒼天,蒼天行雷劈佢先!淚崩呀

咁就蝕了

美國換了主人, 大麻加拿犬道友多還在懵下懵下發夢... 美國新腫桶早拜山上台, 立即就對付特柒普的門口狗啊...

汪!汪汪!

今次道友多斷氣了

引用:
原帖由 光棍man 於 2021-1-22 06:43 PM 發表

可能有水抽
基斯通輸油管計劃本意將加國阿爾拔特省原油用管道運送美國路易士安納州,提鍊後用海道經大西洋運輸至歐洲各地。減輕由阿省興建橫山輸油管至温哥華省計劃,因爲此計劃極受加國環保、土著、反對黨人仕爭議。

引用:
原帖由 walkera2006 於 2021-1-22 06:45 PM 發表
孟晚舟肯定今年內放梗放大陸。拜登唔會執川普留抵人質嘅蘇州屎,川普留走前孟承認1-2條罪然後放人,變成川普抗中一大成就。加國無咗基斯通輸油管依家唯有靠橫山輸油管運送亞洲,誰是最大買家?老杜和反對黨亦放軟對買家政治攻擊

引用:
原帖由 mawongching 於 2021-1-23 04:25 AM 發表

基斯通輸油管計劃本意將加國阿爾拔特省原油用管道運送美國路易士安納州,提鍊後用海道經大西洋運輸至歐洲各地。減輕由阿省興建橫山輸油管至温哥華省計劃,因爲此計劃極受加國環保、土著、反對黨人仕爭議。
明白哂,師兄

見財化水

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]