• 瀏覽: 17,319
  • 回覆: 141
+4
道友多嗱嗱聲制裁尾角啦!

引用:
原帖由 陸離光怪 於 2021-1-23 07:32 AM 發表
見財化水
見財化水都話,死在之前投資果一大筆血本無歸。

好波

杜魯多一手把加拿大歸入亞美利堅合衆國國土

底屎

個特朗狗係咁啦,抵死。

連咁忠心嘅看門狗都被拒諸門外,咁嗰班可憐嘅黃屍連春袋屎眼應該都唔會比佢哋瀨

d政策每4年轉1次都幾。。。。

做契弟既下場

引用:
原帖由 愛1c蛋 於 2021-1-22 05:43 PM 發表
加拿大總理杜魯多(Justin Trudeau)1月20日對美國關於基斯通輸油管道(Keystone XL)計劃的決定表示感到失望。美國總統拜登(Joe Biden)1月20日

https://cdn.hk01.com/di/media/images/dw/20210122/429295866063360000195760.jpeg/uPFufFnksX8kb6kO3YPkx4ualk2gLL4vkvrDR5L6w0c?v=w1280r16_9 ...
恭喜呀!

人地美國都未出聲話圍剿中國、你件道友多就走出黎扮一哥話攪統戰做大佬、你件加拿大道友犬重有大把野等你受!!!

引用:
原帖由 愛1c蛋 於 2021-1-22 05:43 PM 發表
加拿大總理杜魯多(Justin Trudeau)1月20日對美國關於基斯通輸油管道(Keystone XL)計劃的決定表示感到失望。美國總統拜登(Joe Biden)1月20日

https://cdn.hk01.com/di/media/images/dw/20210122/429295866063360000195760.jpeg/uPFufFnksX8kb6kO3YPkx4ualk2gLL4vkvrDR5L6w0c?v=w1280r16_9 ...
冇用嘅手下,衝出嚟7,今次加犬被人用完即棄,慘慘豬。睇黎應該好快會放人

引用:
原帖由 美國病毒 於 2021-1-23 08:47 AM 發表
連咁忠心嘅看門狗都被拒諸門外,咁嗰班可憐嘅黃屍連春袋屎眼應該都唔會比佢哋瀨
加拿大傳媒先前報導
拜登上任後
第一個打電話嘅外國領袖就係杜魯多
可見加拿大係美國心中嘅重要性

引用:
原帖由 Peter_H 於 2021-1-22 06:08 PM 發表
4年前美國佬已就想郁土豆 今次機會來啦
土豆?🤣

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]