• 瀏覽: 17,261
  • 回覆: 141
+4
引用:
原帖由 walkera2006 於 2021-1-22 06:45 PM 發表
杜魯多一怒之下,可能揾孟晚舟嚟發洩息怒
因住肥佬黎一怒之下,搵班轉貼完嚟發洩

人在人情在

不出半年我諗拜登隨時去訪問中國,到時兩隻大笨象國家和好,大家繼續搵錢搞返好個經濟,特朗普.....冇人識你啊。

換咗主人連兜狗糧都換埋。

引用:
原帖由 引人入性的校裙 於 2021-1-23 08:11 AM 發表
呢條仆街都唔係好人
乜水?

引用:
原帖由 愛1c蛋 於 2021-1-22 05:43 PM 發表
加拿大總理杜魯多(Justin Trudeau)1月20日對美國關於基斯通輸油管道(Keystone XL)計劃的決定表示感到失望。美國總統拜登(Joe Biden)1月20日

https://cdn.hk01.com/di/media/images/dw/20210122/429295866063360000195760.jpeg/uPFufFnksX8kb6kO3YPkx4ualk2gLL4vkvrDR5L6w0c?v=w1280r16_9 ...
  大麻 腫理 正一 杏+橙

楓葉國擦鞋仔好失望

引用:
原帖由 MarkIV 於 2021-1-23 09:13 AM 發表
做契第唔容易
搵法輪功幫拖

保守黨國會議員詹姆斯‧貝贊(James Bezan)支持法輪功

杜生嘅「綁架外交」今次點收科?

主子話咁就咁,
作為狗,點可以吠

引用:
原帖由 kks668 於 2021-1-22 06:03 PM 發表
呢條油管有咩用?美加2國自己都大把石油。
本來有另一油管打橫通向温哥華港口,方便出口到亞洲地區(中國), 點知温哥華以環保理由否決咗,再加上近來同中國關係唔好.現在只剩下呢條去美國嘅都俾主人banned咗.產油省亞伯達省一片哀嚎

好似一年多前加國政府從私人機構用十億買下呢個項目,而市場估價最多值兩億

道友多話今次笨撚柒左,回佣又比左傻普依家含得。

抵L死

瘋佬正一七頭

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]