• 瀏覽: 14,907
  • 回覆: 226
+7
支持換人!!

引用:
原帖由 1MH1 於 2021-1-23 08:26 AM 發表
斬陳局長係林鄭增加自己民望的方法!
我絕對贊成
不過公道評論,陳局長表現已經算好, 唔講歐美, 大家比較日韓疫情,果邊簡直失控

引用:
原帖由 ngaishiuwasam 於 2021-1-22 06:20 PM 發表
總係覺得佢唔夠班根本食唔住D手下又冇主見!高永文如果可以出山揸旗香港人之福!
同意師兄, 唔明點解會揾陳, 唯一諗到既原因就係因if2佢係女人 .....林鄭想做好女性型像, 可惜。。。而家係越做越衰

引用:
原帖由 lauyin6 於 2021-1-23 08:23 發表
其實大家有無留意佢買疫苗啲數量,2千幾萬枝,仲 講到明預左浪費, 真系卜卦先講呢樣說話!!
在訂購時無數據支持,就真係預多好過預少,訂購在12月份的事,國國爭有高追無追錯,連那一支會出購先都無實數,預浪費咁依樣算正常。
你覺得自己可以預先不如你現在講幾月幾日科興會公佈第三期數據,跟住你實名記錄負晒刑責喎。

建制派意圖顛覆政權

高薪厚職要厚更無恥夠厚面皮,做唔掂都要死雞撐飯蓋,見幾個教授講野就知啦

引用:
原帖由 cwilson1 於 2021-1-22 07:25 PM 發表
單係容許食環唔清流膿牆,已係死罪!
無錯,跟本係黃,要清。

佢保護流膿牆,秒速拆國旗有功喎!

哩個位要好硬淨,不可左搖右擺,要小心決定但要同病毒鬥快

感覺上 建制派只想穩固政治勢力 搵政府官員開刀 政治就是醜惡的

成日後知後唔覺

陳笑恥簡直係一條濕柴

努力盡但做唔到成效,努力又有乜用

引用:
原帖由 scyeunghk 於 2021-1-23 08:40 AM 發表
哩個位要好硬淨,不可左搖右擺,要小心決定但要同病毒鬥快
佢保護流膿牆冇左搖右擺,佢拆國旗真的同國慶鬥快喎,十月一日下午已經將國旗拆曬!勁!此廢人一定要留下!

引用:
原帖由 yctbmcl 於 2021-1-22 07:04 PM 發表

林鄭用人唯親,香港死得。
又話鬆弛有道,又話滴水不漏,頂佢唔順

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]