• 瀏覽: 14,831
  • 回覆: 226
+7
又係毒果

陳姑娘真系廢物。

引用:
原帖由 john117 於 2021-1-22 05:08 PM 發表
新冠肺炎在本港肆虐1年,陳肇始接受電台訪問時表示,回顧過往,每一波疫情所得的經驗都值得港府吸取並加以改善,承認某些措施可以考慮得更詳細,如去年7月禁午市堂食安排,又指港府對於疫情久未清零需負上責任,惟強調無市民配合,實施防疫措施會很困難。被問及有否能力繼續帶領團隊抗疫,以及傳有建制派要求換局長,陳稱,建制派或會有不同意見,會繼續聆聽意見並加以改善,未來會盡最大努力帶領食衞局和衞生署前行。

至 ...
見製反轉朱肚就係屎。

食長糧咪養左班唔想孭鑊嘅垃圾出嚟。我有朋友做官有時佢都頂佢同事唔順,又難炒。

其實大家有無留意佢買疫苗啲數量,2千幾萬枝,仲 講到明預左浪費, 真系卜卦先講呢樣說話!!

你睇佢雙目無神咁,我覺得佢咩都係返屋企叫老公決定貼做

其實林奠為首成個班底都要換,尤其是環保光頭星,簡直係垃圾之中嘅垃圾。

斬陳局長係林鄭增加自己民望的方法!
我絕對贊成

引用:
原帖由 Henrywu18 於 2021-1-23 07:52 發表

疫苗都係顧問專家投票訂購,連特首都無權話事,有制度程序。
無制度在選擇的顧問專家,只選成班反中國立場的專家已經是最大失敗。
解釋一下全部都無內地專家,反而有日本專家,日本疫情都瘋爆。

引用:
原帖由 lauyin6 於 2021-1-23 08:23 AM 發表
其實大家有無留意佢買疫苗啲數量,2千幾萬枝,仲 講到明預左浪費, 真系卜卦先講呢樣說話!!
預多好過預少, 因為大家都係度搶, 驚供應商甩底, 輝瑞己經甩左加拿大底, 第二針冇望

科興又甩底, 原本話2月打, 依家唔知幾時有

世衞也開始討論使用中國科興,國藥疫苗了!
支持中央對抗疫失敗的官員黃醫專家問責!

附件

Screenshot_20210123_082805_com.news.on.jpg(145.82 KB)

Screenshot_20210123_082811_com.news.on.jpg(156.93 KB)

喺街度依然有不少人,除罩吸煙,口罩只覆蓋下巴或口,唔覆蓋埋個鼻

引用:
原帖由 刺客禁言 於 2021-1-23 07:25 AM 發表

你就做文宣啫
我不嬲只係睇到乜就講乜
咁你應該係用屎眼睇嘢

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]