• 瀏覽: 14,886
  • 回覆: 226
+7
笑恥係廢,但成個柒鵝班子都廢,要換就換哂

引用:
原帖由 okboy1688 於 2021-1-23 06:40 AM 發表
呢件野正一垃圾
未來才努力?
都搞左成年了
都死了近二百人
仲有幾耐未來

俾人D兩嘢而家先敢搞個小封村

呢個臭八婆政治宣傳物品唔清理,中國國旗盡快清理

引用:
原帖由 cskch 於 2021-1-22 06:54 PM 發表
盡咩力. 清黑暴文宣, 妳做過咩野?
清病毒, 妳又做過咩野?
清黑醫護, 妳又做過咩?

全部都係0分.
又吾以咁講~夾埋劉利群~清 國旗 好快~三粒鐘,,港九新界清哂~

你努唔努力都係無分別

引用:
原帖由 刺客禁言 於 2021-1-23 07:06 AM 發表
能力同努力係兩回事

我比較喜歡Work smart 多過 Work hard.
但我只見你網上文宣work hard ,唔見你smart

引用:
原帖由 PTU2048 於 2021-1-22 07:21 PM 發表

香港需要一位懂科學嘅衞生局長,而非一位只是努力工作嘅盲頭烏蠅🪰

就算你不懂科學,多參考及留意國內抗疫工作一樣可以做得好好,但現實是陳局長堅離地

局長嘅工作關係全港市民的健康,請退位讓賢或轉調其他職位
你覺得佢有努力過?
除左佢清國慶橫額努力過外,真係唔見佢有咩野做過

唔系睇唔起人, 護士能力真系差過醫生的.

封完大陸關之後爆得仲勁 呢下足以下台
清國旗就鬼死咁快

引用:
原帖由 win2win 於 2021-1-23 06:56 AM 發表

未來才努力?
都搞左成年了
都死了近二百人
仲有幾耐未來
好多人無咗未來了

引用:
原帖由 john117 於 2021-1-22 05:08 PM 發表
新冠肺炎在本港肆虐1年,陳肇始接受電台訪問時表示,回顧過往,每一波疫情所得的經驗都值得港府吸取並加以改善,承認某些措施可以考慮得更詳細,如去年7月禁午市堂食安排,又指港府對於疫情久未清零需負上責任,惟強調無市民配合,實施防疫措施會很困難。被問及有否能力繼續帶領團隊抗疫,以及傳有建制派要求換局長,陳稱,建制派或會有不同意見,會繼續聆聽意見並加以改善,未來會盡最大努力帶領食衞局和衞生署前行。

至 ...
林鄭嘅心腹,唔會咁易炒。

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]