• 瀏覽: 4,323
  • 回覆: 51
+2
引用:
原帖由 wilsonabcd 於 2021-1-22 05:28 PM 發表

無話唔比雙重國籍!只係唔比「雙重叛國」和「外國間諜」完全無誠信的人參與任何司法程序,所以要經「國安公處」安全審查每半年續期一次才能執業!
你查有實據再講。

引用:
原帖由 stkwok1985 於 2021-1-22 05:27 PM 發表

了解
香港很闊大的!無話唔比雙重國籍!只係因國家安全防止出現「外國間謀」和「雙重叛國」破壞香港司法!非本港出生、非中國公民和雙重國籍者,必順每半年經「國安公署」安全審查續牌才能參與有限或受批準的司法活動和執業!不受續牌者,任何關於司法工作人員任何接觸必要在國安公署批準下進行!

引用:
原帖由 CB1668_2 於 2021-1-22 05:30 PM 發表

你查有實據再講。
國安法是大陸法,無須檢方證據!由申請方主動題交清白證明!學足美國而且雙重國籍已犯「雙重叛國」毫無誠信可言,可用有罪定律處理,主動提交清白證明!

引用:
原帖由 ichthys2 於 2021-1-22 04:48 PM 發表
奸邪妖獸慘遭自己所崇拜「大日本帝國」狠狠打一巴掌。
全球大部份國家都只承認單一國籍
老美也如是

引用:
原帖由 wilsonabcd 於 2021-1-22 05:40 PM 發表

國安法是大陸法,無須檢方證據!由申請方主動題交清白證明!學足美國而且雙重國籍已犯「雙重叛國」毫無誠信可言,可用有罪定律處理,主動提交清白證明!
唔係,國安法係香港法律形式寫成。

香港要學習啦

事實上係日本呢d假民主封建國家, 家下都仲有皇帝的,
最啱d香港廢物黃絲天使去做慰安婦

雙重國籍會動搖國本.

國際慣例吧只是那些歐洲人才想多個國籍,方便遊走歐洲北美洲各國,也方便逃稅

引用:
原帖由 ichthys2 於 2021-1-22 04:48 PM 發表
奸邪妖獸慘遭自己所崇拜「大日本帝國」狠狠打一巴掌。
黑暴漢奸嘅家鄉呀!

支持

世界標準

引用:
原帖由 CB1668_2 於 2021-1-22 17:49 發表

唔係,國安法係香港法律形式寫成。
香港法律幾時有xx以上xx以下有期徒刑既刑罰,明顯國安法係用大陸法寫

引用:
原帖由 傷心尋回犬 於 2021-1-23 12:18 AM 發表

香港法律幾時有xx以上xx以下有期徒刑既刑罰,明顯國安法係用大陸法寫
唔緊要啦!
咁香港肯定死多啲。

LOTR國際標準

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]