• 瀏覽: 39,865
  • 回覆: 550
  • 追帖: 2
+71
引用:
原帖由 初級投資者 於 2021-1-22 04:57 PM 發表
又話科興唔受歡迎???
黑媒抹黑,美狗巴西咪玩野

引用:
原帖由 bronze18man 於 2021-1-22 05:35 PM 發表
早就知啦!民主自由一灌此終,由頭到尾都係黃毛曱甴自作自吹文宣,呃傻仔中伏!
同呃上街一很樣,呃我唔到嘅!
打死幾隻曱甴又可以攻擊政府唔把關,誤導市民,謀殺市民,踩住死曱甴做文章,最想市民染疫死就係小黃人,打科興唔死得冇得搞。

https://vacinacovid.butantan.gov.br/bulas

科興用醫護做第三期測試初部報告有效保護率50.39%,而且絕大部份係無需住院輕症,加上0重症已經好夠,第一、二針相隔28天效果更好,副作用又少. 巴西自己都大手引入.

而家睇 BioNTech mRNA 一打又死一堆,唔死又有嚴重副作用,而且國外報告保護效果不似預期,正常人都唔會揀呱.

引用:
原帖由 super2030 於 2021-1-22 05:02 PM 發表
政府磚家似乎想留難科興疫苗,唔多想批咁款
因為太有效

當日有份罷工嘅,全部只準打輝瑞,無得佢選擇!

即係有兩成中立,兩成曱甴。

引用:
原帖由 supremeabc 於 2021-1-22 04:40 PM 發表
點解醫護而家咁信科興 ? 咁政府仲等乜 ? 即刻大量入科興啦!

https://static.stheadline.com/stheadline/inewsmedia/20210122/_2021012214420241616.jpeg

調查顯示近8成醫護願意接種新冠疫苗。

一項關於醫護人員就接種新冠疫苗的調查顯示,有78%的醫護人員願意接種,而當中有6成人選擇國 ...
老老實實,黃屍醫護冇得打科興!!

打入肉嘅身體最誠實🤗

引用:
原帖由 16610joey 於 2021-1-22 05:49 PM 發表
當日有份罷工嘅,全部只準打輝瑞,無得佢選擇!
贊成!!

引用:
原帖由 2013gundam 於 2021-1-22 05:26 PM 發表
正常 撇除數據 只講技術
科興係用現時最傳統 最成熟 亦係廣泛應用既技術
相對黎講 歐美果D疫苗用基改技術係最新 亦係首次應用係健康既人身上
基改食物出現左咁耐
到今日好多國家都係禁止
何況基改疫苗

我OK 你先打
仲有, Bointech 疫苗運送, 儲存條件苛刻, 打前仲要稀釋, 人為出錯既機會大增
英國個隻仲衰, (人為錯誤)打半劑既成郊仲高過打一劑, 到而家都未解釋到係咩原理, 咁既設計及臨床水平, 貼錢畀我都唔打

鄉土cb仔一直踩科興疫苗㗎

連檢測會攞你dna都有人信,今次點解冇人話疫苗暗藏納米晶片呢?

提示: 違規內容已被屏蔽
引用:
原帖由 super2030 於 2021-1-22 05:02 PM 發表
政府磚家似乎想留難科興疫苗,唔多想批咁款
科興未齊數據嘛,也難怪D磚家唔批。
我就好奇怪,點解香港政府唔傾埋國藥,話曬國內打緊國藥,仲有其他國家都有打國藥。
點都好,我只會接種國產既滅活疫苗,也反對其他人接種mRNA疫苗。mRNA留返俾奶歐英美既黃C黑醫護特工佢地打。

引用:
原帖由 supremeabc 於 2021-1-22 04:40 PM 發表
點解醫護而家咁信科興 ? 咁政府仲等乜 ? 即刻大量入科興啦!

https://static.stheadline.com/stheadline/inewsmedia/20210122/_2021012214420241616.jpeg

調查顯示近8成醫護願意接種新冠疫苗。

一項關於醫護人員就接種新冠疫苗的調查顯示,有78%的醫護人員願意接種,而當中有6成人選擇國 ...
科興日本炒到2000幾一支水貨!邊有貨比香港😂

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]