• 瀏覽: 37,174
  • 回覆: 550
  • 追帖: 4
引用:
原帖由 Batman008 於 2021-1-22 05:52 PM 發表

連檢測會攞你dna都有人信,今次點解冇人話疫苗暗藏納米晶片呢?
5G放毒都有曱甴🪳信,尤其是外國傻人多

熱賣及精選
唔L係呀!甘衰仔?
之前,缺勤個D強制打輝瑞。

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 Batman008 於 2021-1-22 05:52 PM 發表

連檢測會攞你dna都有人信,今次點解冇人話疫苗暗藏納米晶片呢?
早就有人講左

"....比爾·蓋茨利用疫苗在人體植入微芯片...."

source:
https://www.bbc.com/zhongwen/trad/world-55235498

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 andy1958_1 於 2021-1-22 05:52 PM 發表

鄉土cb仔一直踩科興疫苗㗎
果條友話飲完水食完飯都有人死喎,所以打咗輝瑞死未必關輝瑞事喎!!!

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 家中富有師兄 於 2021-1-22 05:49 PM 發表

老老實實,黃屍醫護冇得打科興!!
罷過工既黑醫護全部要打昏睡疫苗。

回覆 引用 TOP

死sell爛sell Biontech嘅黃樹娼點算

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 haogaoye 於 2021-1-22 05:54 PM 發表

科興未齊數據嘛,也難怪D磚家唔批。
我就好奇怪,點解香港政府唔傾埋國藥,話曬國內打緊國藥,仲有其他國家都有打國藥。
點都好,我只會接種國產既滅活疫苗,也反對其他人接種mRNA疫苗。mRNA留返俾奶歐英美既黃C黑醫護特工佢地打。
就係知道班磚家玩嘢,買嗰一百萬劑扮晒大爺,都費事啋你,非誠勿擾!

回覆 引用 TOP

報紙佬話唔好即係好👍

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 CB1668_2 於 2021-1-22 05:09 PM 發表

藍絲組織出黎打飛機。
見你班黃絲醫護摑一大巴,
不過倒轉嚟睇班醫護自私自利你又講得啱

附件

IMG_20210122_175708.jpg(119.63 KB)

2021-1-22 06:02 PM

回覆 引用 TOP

政府班黃專家都話明科興冇俾數據,暫時唔考慮科興疫苗,想打都冇得打啦,陳局長又話唔會買國藥疫苗,打疫苗唔通返大陸打咩,在香港只能打西人疫苗,唔瓜老襯都面癱,哂氣!留番俾班黃人啦!

回覆 引用 TOP

應該要派D罷工死黑護去試副作用

回覆 引用 TOP

調查:近8成醫護願意接種疫苗 逾6成選國產科興

唔信

引用:
原帖由 CB1668_2 於 2021-1-22 05:09 PM 發表

藍絲組織出黎打飛機。
有新聞咩討論下姐😎又無人要你一定打科興,最緊要你要去打輝瑞

大部份香港人想接種的國產疫苗巳被黃醫磚家擋於門外!
支持中央向抗疫無能官員黃醫磚家問責!!

附件

Screenshot_20210122_070109_com.news.on.jpg(114.98 KB)

2021-1-22 06:07 PM

Screenshot_20210121_215710_com.ss.android.ugc.aweme.jpg(108.22 KB)

Screenshot_20210122_002251_com.ss.android.ugc.aweme.jpg(122 KB)

Screenshot_20210121_213734_com.ss.android.ugc.aweme.jpg(118.08 KB)

Screenshot_20210121_213423_com.ss.android.ugc.aweme.jpg(104.74 KB)

回覆 引用 TOP

目前最重要任務係先清零,疫苗我諗仲可以等下嘅.

帳號注冊至今已滿十年,該說的已經說了,從此隱退.

回覆 引用 TOP

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]