• 瀏覽: 40,176
  • 回覆: 550
  • 追帖: 2
+71
正常 撇除數據 只講技術
科興係用現時最傳統 最成熟 亦係廣泛應用既技術
相對黎講 歐美果D疫苗用基改技術係最新 亦係首次應用係健康既人身上
基改食物出現左咁耐
到今日好多國家都係禁止
何況基改疫苗

我OK 你先打

只打國貨,或唔打

醫護應該打輝瑞,防護力99.9999%

真是百花齊放,百家爭鳴,你有你的調查,我有我的調查,調查出來的結果竟然完全不同,所以有得揀是很重要,不然的話,接種率一定很低。

6比2比1

科興大勝

小黃人唔好同我爭

早就知啦!民主自由一灌此終,由頭到尾都係黃毛曱甴自作自吹文宣,呃傻仔中伏!
同呃上街一很樣,呃我唔到嘅!

引用:
原帖由 charlir2005 於 2021-1-22 05:04 PM 發表
香港疫苗專家係咪唔睇新聞?

知唔知挪威同以色列發生乜野事?

毒果無報導?!

引用:
原帖由 supremeabc 於 2021-1-22 04:40 PM 發表
點解醫護而家咁信科興 ? 咁政府仲等乜 ? 即刻大量入科興啦!

https://static.stheadline.com/stheadline/inewsmedia/20210122/_2021012214420241616.jpeg

調查顯示近8成醫護願意接種新冠疫苗。

一項關於醫護人員就接種新冠疫苗的調查顯示,有78%的醫護人員願意接種,而當中有6成人選擇國 ...
迫醫護打輝瑞啦
佢地選擇嫁

引用:
原帖由 CB1668_2 於 2021-1-22 05:09 PM 發表

藍絲組織出黎打飛機。
TVB新聞都係相同報導。
科興係一種自私嘅疫苗,香港醫護係自私嘅人,要大力鞭韃

泛民一早講明要死撐,不割席,不分化。舊年手足放火燒銀行,燒商鋪,破壞港鐵站,行私刑圍毆市民,馬鞍山放火燒人,上水用磚掟死人,我地D手足都依然支持醫護罷工只封大陸關,只封大陸旅客去玩政府。而家一個小小疫情,大部份醫護就放抵自己良知去考慮打中國疫苗,有冇搞能錯呀!我現正呼籲,所有黃絲醫護,拒絕任何中共研發嘅疫苗,打咗正仆街

醫護當然打輝瑞

引用:
原帖由 stkwok1985 於 2021-1-22 05:32 PM 發表
6比2比1

科興大勝
士頭婆都仲有擁等

黃樹娼點拆好

滅活式,穩定陣啲👍

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]