• 瀏覽: 40,388
  • 回覆: 457
+34
中大女生:咁叫我衝嗰班人話做勇武無事㗎嘛,而家要坐八個月梗係多啦

引用:
原帖由 bnqmaksir8 於 2021-1-22 04:58 PM 發表

竹枝放在路軌,隨時列車反肚,死傷無數,坐8個月,已經著數
如果佢哋因為甘嘅行為而死傷無數到時唔係八個月係228個月

重判條八婆啦

引用:
原帖由 香港雞蟲 於 2021-1-22 04:49 PM 發表

21歲中大女生盧佩瑤...........

係女黎架
正傻西...

一經染黃的人,已經變種,沒有思想概念扭曲的機械人

引用:
原帖由 sunboy36 於 2021-1-22 04:26 PM 發表
坐八個月咁少都想上訢,啲黃人真係食撚懵咗
屋企有錢人, 係任性d

明知輸硬, 都上訴

揾堆人制下旗, 班後生先會接到地氣
幾多公主症啊媽, 嚴重妄想症,寵到班細

個個古時d格格貝子咁, 大L 晒

仲想減刑?慢慢坐啦

換咗水官判會話優秀細路判感化

強迫別人被動參與他們的「大三罷」,是為自私。👍👍👍

引用:
原帖由 樓上進擊的羔羊 於 2021-1-22 05:16 PM 發表

如果佢哋因為甘嘅行為而死傷無數到時唔係八個月係228個月
基本上係意圖謀殺

傻西,下次試下放鐵枝睇下出軌死幾多人

八個月無得做天使, 會令好多義士失望架.

引用:
原帖由 pugbb 於 2021-1-22 04:14 PM 發表
21歲中大女生盧佩瑤前年11月11日「大三罷」,在大埔火車軌上投擲竹枝及拒捕,被判囚 8 個月。她不服刑罰過重向高院提上訴,今遭高等法院法官

https://image.stheadline.com/f/680p0/0x0/100/none/8eed70fb10176346362c5bb9c3645ab1/stheadline/inewsmedia/20210122/share_2021012215440367863.png ...
上訴輸咗要加監
睇下班契弟會唔會乜都話上訴

恐襲火車導致出軌閒閒地死過千人!現在只囚8個月?

引用:
原帖由 mflyer 於 2021-1-22 05:13 PM 發表
HK教育 專出禽獸!!! 

師兄小心啲講嘢命仔要緊

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]