• 瀏覽: 11,926
  • 回覆: 140
+8
去咗先算,生果冥報講得咁好,一定有理由嘅!

為左民主自由做難民 訓街都值得

洗鬼三思,一定要信民主國家,英國政府最好最有口齒,唔會呃民眾。正如曱甴黃人成日認為殖民地時英國比香港人人有工做

哈哈哈
梗係去la
英國啲自由同變種病毒空氣
堅係好索wo

條路自己揀,仆街唔好喊!😝

引用:
原帖由 songsong17 於 2021-1-22 04:16 PM 發表
為你地想走既人好者...

因為你地個格就係三心兩意,只愛幻想唔想付出,斷左你地後路先可以一心一意做好d...

實係幫到盡...
哈哈哈
無錯
等佢地唔可三心兩意
堅決地走

最重要是修改「國安法」非中國公民從事任何司法或法律事務必主動向「國安公署」申請提交有關證明經過「中華人民共和國香港特別行政區國安公署」安全審查方能有限執業!未經許何者任何關於從事司法事務間接或直接公作人員或執業人事,必經國安公署批準才能間接直接接觸!上訴由熟練大陸法的北京人民法院審查!學足英美用國家安全對待中國的做法!黃屍必無意見!

引用:
原帖由 ansonkpl 於 2021-1-22 04:49 PM 發表
即係在英國還有5年時間可以考慮是否申請入藉英國,不過長居英國5年,如果不是大把身家的話,應該差不多放棄了在港的一切,要回頭也不易,真係傷腦筋
哈哈哈
唔洗怕
佢地最多做數碼乞依
上網呃課金

引用:
原帖由 pqrdownloader 於 2021-1-22 06:14 PM 發表

過多幾年,當搾乾搾淨班曱甴嘅錢鴉片煙佬自自然然就會落閘。
哈哈哈
係la
我都覺得好伏

咪阻黃9黑暴渣去外國發達啦, 佢地咁想去外國生活咪由9佢地囉

引用:
原帖由 Tokyohot888 於 2021-1-22 04:26 PM 發表
要走留不住!!

冇退路先勇住直前😎😎
生果肥佬都咁吹架!結果……

一定要趕絕班黃C賤畜。

讓他們走
取消它們的 居港權與 投票權

一定無事的,快點去吧!信我啦,信得過~唔去就曱甴也不如。

其實申請BNO簽證唔係個個批㗎。冇6個月在英國生活費唔使諗。即使批咗,喺嗰邊犯刑事即遞解出境。喺英國俾人打,唔好還手呀!

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]