• 瀏覽: 1,279
  • 回覆: 27
  • 追帖: 1
2019年 8 月 10 日多區快閃堵路,年介 15 至 25 歲的 4 名男女在紅磡被捕,遭...

前日阻記者拍照  今不發一言離開  警指「誤會」另外,日前案中另一證人高級督察陳曉馳作供後,經不屬於法院範圍的停車場離開時,警員 6835 吳振霆曾阻礙傳媒拍時,吳當時質問記者指「點解我唔可以遮住你鏡頭?」及他有肖像權等,記者解釋已向司法機構查詢該處不屬法院範圍可拍攝後,吳又問「邊個司法機構?邊一位?」,警察公共關係科其後回覆查詢時稱事件屬「誤會」。
而吳振霆今完成作供後,與三名同袍同樣經停車場,並登上24座小巴離開,期間吳不發一言,沒有再阻止傳媒拍攝。

所以最近PK鄧花了不少公帑去拍什麼正氣警察都係嘥錢引人笑啫,香港人日日都見到嘅就係呢啲似足黑社會啲所謂警察,無謂再強迫香港人接受警謊😡😡

新聞來源連結:

https://www.thestandnews.com/cou ... 員作供-指首被告背囊內搜出懷疑爆炸品/

引用:
原帖由 東方轉貼員 於 2021-1-22 03:55 PM 發表
2019年 8 月 10 日多區快閃堵路,年介 15 至 25 歲的 4 名男女在紅磡被捕,遭...

前日阻記者拍照  今不發一言離開  警指「誤會」另外,日前案中另一證人高級督察陳曉馳作供後,經不屬於法院範圍的停車場離開時,警員 6835 吳振霆曾阻礙傳媒拍時,吳當時質問記者指「點解我唔可以遮住你鏡頭?」及他有肖像權等,記者解釋已向司法機構查詢該處不屬法院範圍可拍攝後,吳又問「邊個司法機構? ...
唔接受警方唔通接受柒甴謊咩? 爆眼新屋嶺吳傲雪721831, 一謊還有一謊柒 你個仆街今日有冇掩L住隻Hi眼9嗌還眼呀?

引用:
原帖由 Newpopcorn2 於 2021-1-22 04:01 PM 發表

唔接受警方唔通接受柒甴謊咩? 爆眼新屋嶺吳傲雪721831, 一謊還有一謊柒 你個仆街今日有冇掩L住隻Hi眼9嗌還眼呀?
佢日日都好勤力咁篩選自己睇到既新聞些牙出黎
又要扮睇唔到其他新聞,其實佢都幾辛苦

點解警方唔遮得鏡頭?! 佢又攻擊妓記

引用:
原帖由 笨豬傻咪 於 2021-1-22 04:05 PM 發表

好少回帖,成日想同佢討論

做人做到佢咁真係辛苦!

引用:
原帖由 睇天做人 於 2021-1-22 04:06 PM 發表

好少回帖,成日想同佢討論
咁佢緊係理虧又腎虧
只係識做一個人肉宣傳

引用:
原帖由 笨豬傻咪 於 2021-1-22 04:05 PM 發表

其他職業唔請儍黃

引用:
原帖由 Newpopcorn2 於 2021-1-22 04:11 PM 發表

其他職業唔請儍黃
人地黃免經濟圈都不知幾蓬勃
而且乜野行業都有
點會無人請呀

引用:
原帖由 笨豬傻咪 於 2021-1-22 04:14 PM 發表

人地黃免經濟圈都不知幾蓬勃
而且乜野行業都有
點會無人請呀
黃色經血圈果D? 有人請冇人出糧囉

引用:
原帖由 Newpopcorn2 於 2021-1-22 04:15 PM 發表

黃色經血圈果D? 有人請冇人出糧囉
所以要係度做兼職篩選D新聞出黎賺錢囉

引用:
原帖由 東方轉貼員 於 2021-1-22 03:55 PM 發表

前日阻記者拍照  今不發一言離開  警指「誤會」另外,日前案中另一證人高級督察陳曉馳作供後,經不屬於法院範圍的停車場離開時,警員 6835 吳振霆曾阻礙傳媒拍時,吳當時質問記者指「點解我唔可以遮住你鏡頭?」及他有肖像權等,記者解釋已向司法機構查詢該處不屬法院範圍可拍攝後,吳又問「邊個司法機構? ...
無辨法。。。黑記正仆街深入人心。

引用:
原帖由 dhammika2 於 2021-1-22 04:21 PM 發表

無辨法。。。黑記正仆街深入人心。
辦法?

引用:
原帖由 東方轉貼員 於 2021-1-22 05:03 PM 發表

辦法?
辨法。。。。分辨唔到。

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]