• 瀏覽: 26,071
  • 回覆: 251
+27
啲黃人比畜洗晒腦, 黃屍議員屙舊屎都話係香o既

引用:
原帖由 kcsam 於 2021-1-22 03:33 PM 發表
有區議員滯留英國1個月,4次被取消返港機票,對於盡快回港履行區議員職務可謂心急如焚,批評港府未有交代幾時解封英國航班。但

https://hk.on.cc/hk/bkn/cnt/news/20210122/photo/bkn-20210122135942319-0122_00822_001_01b.jpg?20210122151741

曱甴應該留係英國呼吸變種肺炎空氣

新聞來源連結:
https://hk.on.cc/hk/bkn/cnt/news/20210122/bkn-20210122135942319-0122_00822_001.html
港府只係停英國機,如果要返重有其他方法返香港。
如果剩係識坐係度叫其他人做野,幫你解決問題,你點做議員?!

英國咁好就長期定居啦!😏

呢條福街咪上次麗晶花園大爆發, 居民搵佢佢退組果件廢柴

究竟幾時,可以停止出糧比佢?!

引用:
原帖由 ichthys2 於 2021-1-22 04:33 PM 發表
個多月前,麗晶花園爆發COVID-19疫情,當時麗晶花園有居民在WHAT'S APP向畢議員求助,但畢議員卻竟然「退群」。

[轉貼]

既然畢議員已無心於麗晶花園政事,又何需著急返回香港呢?
畢東尼既協助方案就係自己退群

有心返一定可以返。

下屆肯定食屎

先去德國法蘭克福,坐火車到中國成都,或者廣州,再來香港。

黃畜講到明佢哋好L鍾意香港,冇可能冇方法回港囉,除非呃9班小黃畜囉

佢個朵叫“不返嚟”吖嘛
喺嗰邊住到埋單算啦

引用:
原帖由 小朋友JJ 於 2021-1-22 03:58 PM 發表
三個月缺席區議會會議可以按程序DQ,再追討議員薪金
good job

引用:
原帖由 小朋友JJ 於 2021-1-22 03:58 PM 發表
三個月缺席區議會會議可以按程序DQ,再追討議員薪金
Yeah! 但有「合理」解釋可否括免?

引用:
原帖由 香港雞蟲 於 2021-1-22 03:53 PM 發表
有區議員滯留英國1個月...............抵 L 死
留戀啲炸魚喔

喺英國住下囉,唔使咁急返嚟喎,反正區議會都無乜民生嘢做到,份糧照支便是啦。因為疫情關係,相信港府唔會咁不近人情,扣你人工啩

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]