• 瀏覽: 5,394
  • 回覆: 74
+2
引用:
原帖由 esprithk 於 2021-1-22 02:05 PM 發表

要預約到先。 而且你上去要先過14天隔離。

問下國內朋友和親人如何能幫你安排(我都問緊)
請通知埋我,唔該,真係對香港班磚家冇信心!

引用:
原帖由 明亮的晨星二 於 2021-1-22 01:47 PM 發表
希望阿爺能夠在關口設注射站,香港市民能到關口接種,打完就走,唔需要過關
冇錯,我唔介意俾錢,亦唔強求打完可自由通關,作為香港人,我是出於對香港官員絕望,只能寄望阿爺。

引用:
原帖由 明亮的晨星二 於 2021-1-22 01:47 PM 發表
希望阿爺能夠在關口設注射站,香港市民能到關口接種,打完就走,唔需要過關
大力支持

上次三隻擺面前,連陳肇始都揀科興接種

但12玩嘢王就拒科興入港!估計香港今年都打唔成

希望中央幫港人想想辦法!

引用:
原帖由 esprithk 於 2021-1-22 02:05 PM 發表

要預約到先。 而且你上去要先過14天隔離。

問下國內朋友和親人如何能幫你安排(我都問緊)
內地好似先為特定群組接種,未正式公開

引用:
原帖由 Henrywu18 於 2021-1-22 02:12 PM 發表

內地好似先為特定群組接種,未正式公開
我問過一齊打fifa既內地人都話基本上前線打先

人大要唔要同市民交代下,點解你地有針打

引用:
原帖由 workdboy169 於 2021-1-22 02:15 PM 發表
人大要唔要同市民交代下,點解你地有針打
要上北京開會所以緊急使用

點解香港人要用垃圾無得揀
班仆街就番大陸打疫苗

引用:
原帖由 paoon 於 2021-1-22 02:05 PM 發表

突然暴斃都一定唔關疲苗事,一定係佢地自己有隱疾。
挪威政府真系咁講㗎

引用:
原帖由 買乜股好 於 2021-1-22 14:28 發表
點解香港人要用垃圾無得揀
班仆街就番大陸打疫苗
班高官要香港人打mRNA. 自己又用國藥...
入多一隻國藥要死咩. 咁要自願先打ma.

引用:
原帖由 cskch 於 2021-1-22 02:30 PM 發表

班高官要香港人打mRNA. 自己又用國藥...
入多一隻國藥要死咩. 咁要自願先打ma.
仲有果幾件大學校長都番大陸打

引用:
原帖由 apmichael 於 2021-1-22 02:28 PM 發表

挪威政府真系咁講㗎
天下烏鴉一樣.....

引用:
原帖由 cwilson1 於 2021-1-22 02:05 PM 發表
嘩,香港人真係搶去中國接種疫苗,

問你香港班磚家死未

而家根本就係搶打中國疫苗,但就怕乸咗輝瑞疫苗

但香港12磚家係要逆民意,逼巿民打輝瑞,真係要小爆你地
香港磚家同佢屋企人打面癱疫苗先

引用:
係喎,好提意,越過班黃專家阻撓

班高官就識打科興,香港小市民只得輝瑞打,阿爺救救我們

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]