• 瀏覽: 5,395
  • 回覆: 74
+2
引用:
原帖由 cskch 於 2021-1-22 02:30 PM 發表

班高官要香港人打mRNA. 自己又用國藥...
入多一隻國藥要死咩. 咁要自願先打ma.
據說係國藥唔蘇我地,可能明知麻撚煩,廢事好似科興咁俾人玩。

最好直播,無咁易偷龍轉鳳,打左輝瑞

引用:
原帖由 魚仔曲其 於 2021-1-22 02:00 PM 發表
帶埋我去得唔得?高官最醒。乜院乜院先打美國。連醫護都唔打住。高官政要就去中國打國產。
連日本企業高管都偷渡中國疫苗注射  

陳肇如話洽購第四隻疫苗,唔係國藥,我估係老|尾moderna

將來全球過關,唔再需要核酸檢測,改為新冠抗體報告

引用:
原帖由 理+誠 於 22/1/2021 13:57 發表
政府都去訂國藥疫苗喇!你高官自己等英美嘅,幫小市民買國藥,各取所需。
係那班崇洋撚磚家委員話輝瑞和阿屎利康有信心

香港專家唔打輝瑞

引用:
原帖由 lubet 於 2021-1-22 04:00 PM 發表
最好直播,無咁易偷龍轉鳳,打左輝瑞
直播香港專家打輝瑞先啦

引用:
原帖由 Henrywu18 於 2021-1-22 01:17 PM 發表
多名港區人大代表及全國政協委員到深圳接種新型冠狀病毒疫苗。港區政協委員高永文出發前強調,對內地疫苗有充分信心。
包括理大校董會主席林大輝、警務處前處長曾偉雄、資深大律師胡漢青、全國...

香港顧問專家們,市民幾時可接種國產疫苗呀

新聞來源連結:
https://www2.hkej.com/instantnews/current/article/2693269/港區人大政協赴深圳打疫苗+高永文:有信心
香港政府快啲落單
我要打

引用:
原帖由 workdboy169 於 2021-1-22 02:15 PM 發表
人大要唔要同市民交代下,點解你地有針打
因為信唔過香港班所謂的磚家,唔通攞自己條命去打輝端?

引用:
原帖由 Henrywu18 於 2021-1-22 04:06 PM 發表
陳肇如話洽購第四隻疫苗,唔係國藥,我估係老|尾moderna
又晒香港人錢

香港疫苗專家係咪唔睇新聞?

知唔知挪威同以色列發生乜野事?

中國吾想吹大自己嘅疫苗,因為根本供不應求,到時順得哥情失嫂意,又比反中狗吠自私,只比自己人打。以色列佬搶種美國肺炎輝瑞疫苗,結果原來系白種,冇效嘅

引用:
原帖由 買乜股好 於 2021-1-22 05:05 PM 發表

又晒香港人錢
十幾位顧問專家投票決定

係投注站打最受歡迎。。打完可以去買飛

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]