• 瀏覽: 11,538
  • 回覆: 199
  • 追帖: 1
+5
呢啲咪叫廢老囉

呢個廢老唔死都冇撚用

曱甴柢L死!!!!

呢個未掟都判9個月,有啲遇到黃官,掟左都係判服務令或者緩刑,呢啲就係所謂司法毒立

曱甴都有老嘅!
不過老都做曱甴
証明個腦都裝草

引用:
原帖由 Peter_H 於 2021-1-22 12:12 PM 發表
人1藍周身都暴力細胞 
你又知?神人

弓喜哂 踎監過年

引用:
原帖由 男E 於 2021-1-22 12:11 PM 發表
2019年10月27日有網民於尖沙嘴發起追究警暴集會,多區發生警民衝突。一名六旬貨車司機被指拾起磚頭後企圖掟向一名警長被捕。貨車司機否認一項企圖襲擊在正當執行職務的警務人員罪受審,今於九龍城法庭被裁定罪成。鄭念慈裁判官判刑時指本案重點為被告當日作出投擲動作,並相信警員對其動作有清楚無誤的觀察,終裁定其罪成,並指其當日的行為「火上加油」,稱不會姑息任何試圖襲擊警員的行為,判其即時入獄9個月。

鄭官 ...
泊去得閒姐果邊出把口咪算囉,俾班白痴煽動出手,弱智

真。。。廢老!

傻hi老曱甴

引用:
原帖由 男E 於 2021-1-22 12:11 PM 發表
2019年10月27日有網民於尖沙嘴發起追究警暴集會,多區發生警民衝突。一名六旬貨車司機被指拾起磚頭後企圖掟向一名警長被捕。貨車司機否認一項企圖襲擊在正當執行職務的警務人員罪受審,今於九龍城法庭被裁定罪成。鄭念慈裁判官判刑時指本案重點為被告當日作出投擲動作,並相信警員對其動作有清楚無誤的觀察,終裁定其罪成,並指其當日的行為「火上加油」,稱不會姑息任何試圖襲擊警員的行為,判其即時入獄9個月。

鄭官 ...
乜 612 同羅手足幫唔到手咩?

磚頭可以殺人,判9個月拾返身彩

引用:

鄭官 ...
低死, 死暴徒老曱甴,

引用:
原帖由 Peter_H 於 2021-1-22 12:12 PM 發表
人1藍周身都暴力細胞 
係撐警藍絲就5會殺警, 殺警既暴徒黃屍曱甴,  死暴徒死全家

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]