• 瀏覽: 10,361
  • 回覆: 199
  • 追帖: 1
引用:
原帖由 Peter_H 於 2021-1-22 12:12 PM 發表

人1藍周身都暴力細胞 
咁快同黃手足割蓆

回覆 引用 TOP

熱賣及精選
年紀大智商低

黃畜黃畜,專呃手足
人地走9曬,
律師費用完!
重想有人救你

回覆 引用 TOP

「只有小三程度,不懂得閱讀中文」
有新意,今次係教育程度低。
即係曱甴口中嘅低學歷費老。

你看到的未必是事實
你以為的事實未必是真相

回覆 引用 TOP

呢d岸九無若衣!

回覆 引用 TOP

外星人又話黃絲好高汁

唔好學羅黎賤種甘用黑名單啦,口講言論自由,卻限制他人發表意見.

回覆 引用 TOP

六兜嘢都唔𨶙鬆化!

好彩唔係黃官,一陣佢話拎住啫可能只係幫手砌返條路咋。

睇住最低工資真係好可笑,最可笑有一班人以為成功係有錢人身上面拎到錢,其實只係一班窮鬼係度爭飯食,人地真正有錢既只係離遠笑緊我地.

回覆 引用 TOP

人一黃腦便殘

毒媒犯民政棍不斷將每樣事政治化,製造更多反政府市民反政府而獲取紅利(選票),香港人冷靜思考下我們需要什麼?呢d政棍為社會民生又做過什麼?不要淪為犯民政棍利用上位嘅工具。

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 男E 於 2021-1-22 12:11 PM 發表

2019年10月27日有網民於尖沙嘴發起追究警暴集會,多區發生警民衝突。一名六旬貨車司機被指拾起磚頭後企圖掟向一名警長被捕。貨車司機否認一項企圖襲擊在正當執行職務的警務人員罪受審,今於九龍城法庭被裁定罪成。鄭念慈裁判官判刑時指本案重點為被告當日作出投擲動作,並相信警員對其動作有清楚無誤的觀察,終裁定其罪成,並指其當日的行為「火上加油」,稱不會姑息任何試圖襲擊警員的行為,判其即時入獄9個月。

鄭官 ...
又係呢D曱甴廢老

回覆 引用 TOP

黃屍等同人渣
罪有應得

完全唔在乎乜野立場
只係最討厭滿口歪理
歪理都支持就更抵死

回覆 引用 TOP

抵L死

回覆 引用 TOP

On9佬1個,咁大都化,白活幾十年,不過仲有大把,拉唔到

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 (ツ) 於 2021-1-22 12:59 PM 發表

六兜嘢都唔𨶙鬆化!
為佢岸九鼓掌

唔好學羅黎賤種甘用黑名單啦,口講言論自由,卻限制他人發表意見.

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 reddogdog 於 2021-1-22 12:29 PM 發表

被告曾偉光辯稱自己只有小三程度,不懂得閱讀中文

為求甩罪,乜都講得出
點解佢吾同法官講自已系老坑曱甴眼盲兼腦殘,殘疾病情嚴過女村長,點解佢吾比$叫魚露媚老公寫封醫生信?

回覆 引用 TOP

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]