• 瀏覽: 25,530
  • 回覆: 284
+10
呢D pk 嘢,9 成9 都係黃屍啦

引用:
原帖由 albacamel 於 2021-1-22 12:45 PM 發表
講自己無歧視啲人,
打開東方日報,
望吓假難民個犯罪列表先,
再夜晚去油尖旺深水埗南亞聚居點體驗吓。
仲有海外感染數字,在第三波初期幾乎每天都有天竺份,這是不可篡改的記錄

佢哋送餐又無野喎,洗能比佢揀乜人送,多能餘

罷買deliveroo

又要驚又叫外賣都弱智

要求冇做過暴徒既送又得唔得?算唔算歧視?

見過有外賣仔拎住外賣袋去廁所痾屎

其實香港人就算歧視—般都係口講心惗,最多咪唔叫外賣,好少咁無聊

香港人一向就係呢個格, 講到以前好好咁。

引用:
原帖由 percyfor 於 2021-1-22 01:08 PM 發表
罷買deliveroo
左膠大愛對控制疫情幫倒忙

可唔可以拒絕黃絲送餐?

引用:
原帖由 iamsamuel 於 2021-1-22 11:13 AM 發表
本港新冠肺炎疫情持續,社會上偶爾出現指責的聲音,如認為某部分群體抗疫不力。油尖旺區議員、民主派的陳嘉朗今晚(21日)在Facebook指,有戶戶送

https://cdn.hk01.com/di/media/images/dw/20210122/429220383388864512562047.jpeg/AXNJqG5dfgidtcr22mcjVKXdKKgWo605Z2qAN2dqgDc

個 ...
班黃血人就係咁仆街㗎啦

引用:
原帖由 車頭燈大師 於 2021-1-22 11:14 AM 發表

整衰晒啲藍絲,雖然好多藍絲都咁做
本土係黃絲最反對南亞亦係黃絲,講乜冇用

引用:
原帖由 錢太多4 於 2021-1-22 11:20 AM 發表
ON99,顧客無自由選人服務?唔使比錢呀
你都on 99 比錢大能晒呀? 叫埋佢條女上黎比你屌好無?

引用:
原帖由 freddieking 於 2021-1-22 01:00 PM 發表

黃曱畜掟汽油彈,放火,私了市民,要我哋包容?葉繼歡,張子強都應該包容
所以唔係今日先無左包容...

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]