• 瀏覽: 22,712
  • 回覆: 284
引用:
原帖由 車頭燈大師 於 2021-1-22 11:14 AM 發表

整衰晒啲藍絲,雖然好多藍絲都咁做
一定係藍?你憑咩

熱賣及精選
引用:
原帖由 錢太多4 於 2021-1-22 11:20 AM 發表

ON99,顧客無自由選人服務?唔使比錢呀
咪係囉,自由社會點解唔俾人揀先?佢揀人,人揀佢好公平,頂多咪好似家陣咁唔做佢生意囉,唔係唔得呀?

回覆 引用 TOP

講自己無歧視啲人,
打開東方日報,
望吓假難民個犯罪列表先,
再夜晚去油尖旺深水埗南亞聚居點體驗吓。

引用:
原帖由 iamsamuel 於 2021-1-22 11:13 AM 發表

本港新冠肺炎疫情持續,社會上偶爾出現指責的聲音,如認為某部分群體抗疫不力。油尖旺區議員、民主派的陳嘉朗今晚(21日)在Facebook指,有戶戶送

https://cdn.hk01.com/di/media/images/dw/20210122/429220383388864512562047.jpeg/AXNJqG5dfgidtcr22mcjVKXdKKgWo605Z2qAN2dqgDc

個 ...
黃人日日歧視內地人同中國,根本應該正視,唔係淨係講南亞人,真係咁世界大同就唔應該歧視任何人,講完!

引用:
原帖由 iamsamuel 於 2021-1-22 11:13 AM 發表

本港新冠肺炎疫情持續,社會上偶爾出現指責的聲音,如認為某部分群體抗疫不力。油尖旺區議員、民主派的陳嘉朗今晚(21日)在Facebook指,有戶戶送

https://cdn.hk01.com/di/media/images/dw/20210122/429220383388864512562047.jpeg/AXNJqG5dfgidtcr22mcjVKXdKKgWo605Z2qAN2dqgDc

個 ...
全世界都有種族歧視啦!大驚小怪。

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 車頭燈大師 於 2021-1-22 11:14 AM 發表

每個地方都有好人壞人,不過曱甴就一定係社會渣滓屎蟲賤人。

回覆 引用 TOP

咁拒絕藍屎廢老的士呢?

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 lostofbubble 於 2021-1-22 11:56 AM 發表

這些速遞員才最危險, 出出入入咁多地方, 所以我次次都係自取
其實香港有幾大洗唔洗要外賣送?

回覆 引用 TOP

有一班有心人又想分化香港,製造社會矛盾衝突。

我是76仁

今天你要記緊 理想不可太奢望 斷了線 飛得太高 跌得低 斷了線 飛得太高 跌得痛楚

回覆 引用 TOP

引用:

九唔搭八

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 三級警司 於 2021-1-22 12:13 PM 發表

平機會是出賣民族利益的政府部門!澳門證明了單一國族的好處
嗰啲賴大愛嘅叫佢收容班南亞人囉!

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 ax7ax 於 2021-1-22 12:44 PM 發表

一定係藍?你憑咩
因為黃畜好多都係做外賣仔!

人同妖精都有亞媽生嘅,
人有人亞媽,妖係妖那媽

回覆 引用 TOP

引用:

個 ...
唔知鬼佬有冇歧視呢?🙄

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 新手助人協會 於 2021-1-22 12:30 PM 發表

不是錢就大晒的。
試想想你去外國。人地咁對你會點?
放心一定係咁對你喎

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 車頭燈大師 於 2021-1-22 11:26 AM 發表

冇,亦都唔畀佢轉做藍絲,如果佢有做呢啲歧視嘢,文匯大公港府一定窮追猛打甚至用國安法拉佢,所以咁做嘅人一定係藍絲,弱智仔係時候睇清楚現實喇,唔好以為你哋啲小黃人可以犯法 :smi ...
如果係藍絲,毒果同立場一定窮追猛打。但係佢地無,所以一定係黃絲。

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]