• 瀏覽: 22,719
  • 回覆: 284
引用:
原帖由 ☆老鼠仔★ 於 2021-1-23 12:51 AM 發表

佢對車頭燈睇到掛
寫住個藍字係臉到

唔好學羅黎賤種甘用黑名單啦,口講言論自由,卻限制他人發表意見.

回覆 引用 TOP

熱賣及精選
引用:
原帖由 ngcaddy 於 2021-1-23 12:37 AM 發表

班黃人只歧視大陸人,菲律賓/印尼工。。加南亞。。居然唔歧視。。。奇怪
你估毛毛唔歧視佢地咩,見過國內嚟啲漢住左幾年嘅新移民,轉個頭咪話啲大陸人乜乜乜。歧視全世界都係咁,你去到人地地方,要溶入人地文化生活,反而會得到別人尊重,否則歧視就一定的。

引用:
原帖由 錢太多4 於 2021-1-22 11:20 AM 發表

ON99,顧客無自由選人服務?唔使比錢呀
可以,加時間加附加費,唔知你係唔係仲要?

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 崖上的地獄 於 2021-1-22 10:20 PM 發表

dllm 證明你明付其實係—個賤種
挑你老尾,你全家都係南亞賤種。

回覆 引用 TOP

日日外賣自取算

回覆 引用 TOP

其實噉又好惡講嘅 ! 可能有部分消費者,都有咁嘅顧慮呢。

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 ingredient 於 2021-1-23 08:49 AM 發表

你估毛毛唔歧視佢地咩,見過國內嚟啲漢住左幾年嘅新移民,轉個頭咪話啲大陸人乜乜乜。歧視全世界都係咁,你去到人地地方,要溶入人地文化生活,反而會得到別人尊重,否則歧視就一定的。
阿三有溶入人地文化咩。反而大陸人系地道中國人文化,香港人反而冇尊重大陸人。。你講得啱
。。全世界都歧視,不過黑暴。更加用武力者,比佢地返原居地系啱

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 marcominnie 於 2021-1-23 07:22 AM 發表

你梗係維護班甲由
趕走班南亞/印印/1賓賓同2百萬黃人。。香港會好D

引用:
原帖由 ngcaddy 於 2021-1-22 05:47 PM 發表

冇錯。。好多系非法移民南亞。系最危險,
我懷疑有人借用同鄉身份證去見工,邊個識認到南亞人樣貌?

引用:
原帖由 MYPIZZA 於 2021-1-22 10:44 PM 發表

做咗病毒測試又點?班外賣員四圍行四圍摸,呢頭測咗行出門口四圍摸中咗招又四圍播毒....鬼知咩

想像下班外賣友喺外面急屎急尿會去邊痾?痾完又有無切底食淨雙手呢?

叫乜鬼外賣!!!疫情底下整個杯麵或簡簡單單自己整嚟食咪算囉,叫乜鬼外賣搵命博!!!
根本好大漏洞

回覆 引用 TOP

有咩問題,戶戶送本身都歧視確診大廈d客戶啦

引用:
原帖由 snooboy 於 2021-1-23 04:31 PM 發表

我懷疑有人借用同鄉身份證去見工,邊個識認到南亞人樣貌?

ㄧ定有

回覆 引用 TOP

L燈最鍾意歧視南亞
一定係黃絲

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 ngcaddy 於 2021-1-23 04:05 PM 發表

趕走班南亞/印印/1賓賓同2百萬黃人。。香港會好D
香港這福地今天搞成咁!一個字「慘」

從前習慣一人,喜歡看天色藍藍風在滲,愛與疾風競賽,笑著去孤獨行...

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 UC-u120903 於 2021-1-23 04:38 PM 發表

有咩問題,戶戶送本身都歧視確診大廈d客戶啦
D外族都歧視緊香港人香港文化死唔肯學習我哋嘅廣東話及繁體中文字啦!!!

從前習慣一人,喜歡看天色藍藍風在滲,愛與疾風競賽,笑著去孤獨行...

回覆 引用 TOP

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]