• 瀏覽: 25,414
  • 回覆: 284
+10
鬼叫香蕉雄包庇南亞向港人宣戰。

引用:
原帖由 iamsamuel 於 2021-1-22 11:13 AM 發表
本港新冠肺炎疫情持續,社會上偶爾出現指責的聲音,如認為某部分群體抗疫不力。油尖旺區議員、民主派的陳嘉朗今晚(21日)在Facebook指,有戶戶送

https://cdn.hk01.com/di/media/images/dw/20210122/429220383388864512562047.jpeg/AXNJqG5dfgidtcr22mcjVKXdKKgWo605Z2qAN2dqgDc

個 ...
香港人,笑死人

黃絲們渣BNO去英國做野送外賣,人地鬼佬就係咁樣對返你

咩野自由平等,白人對亞洲人係唔會有平等架,知唔知?

搽番白塊面咪得囉

寫明「不接受印度裔及巴基斯坦裔人士處理其外賣訂單」
咁L有要求 ,真係好L醒喎,呢D人唔做佢生意都應該

港人成日驚移民外國,會做二等公民
係因為香港人一直種族岐視

引用:
原帖由 Perfect 於 2021-1-22 05:22 PM 發表

可以呀,你有自由
真係唔知你老母點教你

黃人怕死,拒絕印巴人士送外賣已經好耐啦。

引用:
原帖由 tomymt 於 2021-1-22 11:58 AM 發表
佢可以問間店,有無人送外賣,無咪唔叫囉,但就不可以歧視外籍人士!但我就建議D密密送人士,揸電單車要遵守交通規則!我多次見到D外賣電單車捐車罅!
點解唔可以岐視?

種族歧視,
不對呵!

引用:
原帖由 三級警司 於 2021-1-22 12:14 PM 發表

用另一個身份開AC
我可唔可以要求露西亞靚女外賣員啊?

講多無謂!
前美國總統特狼暴時常都講出種族歧視的言論!
香港黃色人士咪有樣學樣囉!
正常香港人亦都有眼見印度有八百幾萬人感染病毒!
難保呢班人曾經返過祖家!
回港時把病毒帶入!
種族歧視係世代相傳嘅!
大家唔好扮大仁大義了!

香港人識包容既咩?

引用:
原帖由 小窮鬼 於 2021-1-22 03:11 PM 發表

九唔搭八
九唔搭八是你 歧視人

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]