• 瀏覽: 47,507
  • 回覆: 265
  • 追帖: 88
+132
引用:
原帖由 三級警司 於 2021-1-22 11:53 AM 發表

於是有 unisex toilet
未即係殘廁囉

支持 !

引用:
原帖由 horse2014 於 2021-1-22 11:07 AM 發表
哀帝元年元月初二(2021/1/21)
哀帝不和北極熊糾纏了,一下就延長 《削減戰略武器條約》五年,也不糾纏中國加入,阿爺不煩了,俄佬不煩了 咁睇!似乎哀帝通俄多過建國同志,唔通哀帝的真名真叫振華?

孤煙暮蟬 1/22
拜登政府同意延長和俄羅斯的新START條約五年。延長符合美國國內預期,但之前紐蘭剛表示過延長一年。延長五年顯示拜登需要在一年內處理的事情太多,或是認為不需要也不可能和毛子 ...
延長五年?
即係成日任期內都唔搞?

引用:
原帖由 肥豬嘜 於 2021-1-22 11:42 AM 發表
拜登咁快就有個諡號 - 哀帝
魏忠賢未死都有人建「生祠」拜祭,拜振華在生有諡號絕對唔出奇,反正人人皆有一死

引用:
原帖由 馬大少 於 2021-1-22 06:31 PM 發表

延長五年?
即係成日任期內都唔搞?
醒目!似乎哀帝先係通俄!

日本人係最現實的民族,你惡時,日本人會集體失聲,你弱時,全體打你,看老美強弱就看日本人講甚麽吧!

孤煙暮蟬 1/22
朝日新聞採訪美國問題專家的早稻田大學教授,指出美國引以為豪的權力監督機制嚴重失靈,擔心會危機美國的體制本身,此人曾經就職美國參議院預算委員會。 ​​​

個命題咁有趣, 一定要參與發言........一齊為醜國敗亡同聲歌頌........

哀帝元年元月初二(2012/1/21)
由於瘟疫太厲害,哀帝決定一改前朝做法,以後任何人進入帝國,都要隔離七天!哀帝可能唔知道,瘟疫的潛伏期已由 14 日發展到 21 日

引用:
原帖由 horse2014 於 2021-1-22 09:40 PM 發表
由於瘟疫太厲害,哀帝決定一改前朝做法,以後任何人進入帝國,都要隔離七天!哀帝可能唔知道,瘟疫的潛伏期已由 14 日發展到 21 日
呢條友仲未訓醒,全球最大病毒感染國家仲話要人隔離。。。

引用:
原帖由 wong123321 於 2021-1-22 09:44 PM 發表

呢條友仲未訓醒,全球最大病毒感染國家仲話要人隔離。。。
盡力保護你7日,等你適應呢個叢林撕殺國家,之後就憑實力生存了。

引用:
原帖由 horse2014 於 2021-1-22 09:40 PM 發表
唔使咁認真 哀帝知道美國制度嘅不足同埋經濟環境非常之唔好 ,好多抗疫措施其實都係無能為力。
只可以做一些表面功夫交代一下啫 

哀帝早幾個月前仲講過如果佢一做咗總統就一定會封城抗疫, 但而家就粒聲都冇下文。好多嘢都係講下啫 

美國邊度有方法可以抗疫呀。 連本身 抗疫效用成疑嘅疫苗 都唔夠向國民派送, 所以話抗疫成功只係上台前嘅一句政治選舉口號而已

引用:
哈哈,老美嘅七天強制隔離,會唔會收檢驗費、管理費及其他乜費物費?
咪又係純粹揾笨。。。
一個世界最大嘅温疫國家隔離人,哈哈,笑爆嘴。🤣

哀帝元年元月初二(2021/1/21)

哀帝要求 100 內逆轉川建國的一切:
- 要求帝國人民帶口罩
- 供應一億劑疫苗
- 所有學校返學
- 通過 1.9 萬億救市方案
- 通過新移民法

瘟疫、瘟疫、瘟疫……哀帝過得這關再説吧!

支持

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]