• 瀏覽: 13,092
  • 回覆: 19
  • 追帖: 1
中歐投資協議幾時簽, 都唔係開始拉人之後簽啦...

反中白痴到今時今日都係傻hi hi 咁...

熱賣及精選
引用:
原帖由 ruspc2 於 2021-1-22 09:42 AM 發表

投資協議並未正生效,一切要等歐洲議會過左先可以。
有本事咪唔好通過, 再慢慢傾...

或者轉同反中白痴去傾睇下有咩生意搞...

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 港人知港事 於 2021-1-22 11:49 AM 發表

歐洲制裁,跟住加拿大、新西蘭陸續有來。恭喜恭喜。
人都dq晒, 拉晒, 走晒, 反中白痴仲只係識FF...

引用:
原帖由 港人知港事 於 2021-1-22 12:00 PM 發表

日日都仲攬炒緊,都唔知睇得幾爽。
我就睇d反中白痴比國安法下收晒皮,睇得好爽, 你都覺我爽既,就ok 啦, 又多個人支持國安法...

引用:
原帖由 港人知港事 於 2021-1-22 12:44 PM 發表

咁咪睇下武漢確診幾多人,死幾多人,幾多人因此失業,輸錢囉。
你鐘意睇呢d, 咁就睇英美好睇d...

其實反中既真係好白痴, 膽又無, 腦又無,咀炮都唔惦... 咁L失敗係有原因...

引用:
原帖由 港人知港事 於 2021-1-22 02:25 PM 發表

我反武漢肺炎啫,其他野唔關我事。
我都係講下反中既有幾白痴幾失敗者...

反肺炎你有好辦法既, 你可以幫下英美...

引用:
原帖由 港人知港事 於 2021-1-22 03:28 PM 發表

今日新增50名武漢肺炎患者。沒美國佬嘅事。
咁香港既事中國既事, 都無反中白痴既事...都無外國既事...

50單不差, 比英美好得多...

引用:
原帖由 港人知港事 於 2021-1-22 03:49 PM 發表

武漢肺炎係香港人嘅事,共九快的叫科興提供資料啦,唔係的藍屎廢老沒得打疫苗會死快的架。
“香港既事中國既事, 都無反中白痴既事...都無外國既事...”

所以反中白痴既要求, 根本唔洗理會...

引用:
原帖由 港人知港事 於 2021-1-22 03:59 PM 發表

藍屎廢老跳舞群組繼續傳播病毒,咁就天天攬炒啦,攬炒到政府都沒能為力啦。
“香港既事中國既事, 都無反中白痴既事...都無外國既事...”

英美都係d咁既人, 唔人地收都唔走... 所以反中既? 咪白痴囉...

中國好定外國好? 而家身體最誠實啦...

引用:
原帖由 港人知港事 於 2021-1-22 04:33 PM 發表

奶共狗重唔衝上去河北抗疫,響香港做乜啊。共狗都識匿埋響個遠的嘅地方。大圈仔就返大圈啦。
而家河北應付到有餘,反而英美醫療系統頂唔順...

要幫手都係反中白痴要去英美幫先啦...

所以反中既睇野都係白白痴痴咁睇野...

唔怪得咁L失敗...

引用:
原帖由 港人知港事 於 2021-1-22 05:26 PM 發表

舊年呢幾日武漢都係咁講,所以咪放哂的人出來周圍傳染囉。
如果無比較, 都可以話佢封得唔夠快唔夠好...

但而家睇返, 無一個國家做得好過中國, 英美到而家都繼續放人,但大陸封城係封到清零先放人...

香港輸入個案都係來自英國多, 中國輸入既就係得頭果廿單上下...

所以話, 反中既都係白白痴痴咁睇野, 所以咪搞到自己咁L失敗...

引用:
原帖由 港人知港事 於 2021-1-22 05:37 PM 發表

如果唔係特登放的人走,會全世界都仆街?你啲口吻咪就係害人唔怕報應折墮囉。
(我講既係發生左既事實, 你講既只係FF源頭一定係中國... 而且放人去感染其他地方,好多國家而家都做緊...

但而家睇返, 無一個國家做得好過中國, 英美到而家都繼續放人,但大陸封城係封到清零先放人...

香港輸入個案都係來自英國多, 中國輸入既就係得頭果廿單上下...

所以話, 反中既都係白白痴痴咁睇野, 所以咪搞到自己咁L失敗...

引用:
原帖由 港人知港事 於 2021-1-22 05:41 PM 發表

我論嘅都係事實,放的人出來周圍傳染就係害人。
(我講既係發生左既事實, 你講既只係FF源頭一定係中國... 而且放人去感染其他地方,好多國家而家都做緊...)

引用:
原帖由 港人知港事 於 2021-1-22 06:34 PM 發表

害人變咗叫做得唔好,所以話係政治變成盲咗眼囉。
(反中白痴一味FF,選擇性失明, 偏見, 愚蠢, 就真係害人害己...

但而家睇返, 無一個國家做得好過中國... 英美到而家都繼續放人,但大陸封城係封到清零先放人...

引用:
原帖由 港人知港事 於 2021-1-22 06:45 PM 發表

香港天天確診,日日攬炒緊,都係武漢肺炎嘅後果。
(咁反中白痴崇拜既英美,仲炒得嚴重得多...)

如果無比較, 都可以話佢封得唔夠快唔夠好...但而家睇返, 無一個國家做得好過中國... 英美到而家都繼續放人,但大陸封城係封到清零先放人...

主題標籤 #林鄭月娥
提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]