• 瀏覽: 14,771
  • 回覆: 247
  • 追帖: 1
+4
引用:
原帖由 ruspc2 於 2021-1-22 09:42 AM 發表

投資協議並未正生效,一切要等歐洲議會過左先可以。
覺得無利的東西唔好通過囉

黃屍仲唔了解乜係政客政棍,一方面討好選民,一方面攞利益!枱面枱底係兩面人!

引用:
原帖由 s-chris 於 2021-1-22 09:49 AM 發表
有錢使得鬼推磨
做下大龍鳳唔得咩
最後一定係綠燈
可能,但這紅燈可不是我說的。

引用:
原帖由 ruspc2 於 2021-1-22 09:42 AM 發表

投資協議並未正生效,一切要等歐洲議會過左先可以。
有本事咪唔好通過, 再慢慢傾...

或者轉同反中白痴去傾睇下有咩生意搞...

引用:
原帖由 vanga 於 2021-1-22 09:56 AM 發表

覺得無利的東西唔好通過囉
唔通過,對中國影響都大,而且中國仲指望依份協議來抗衡美國。

睇下點囉,誰蝕底啲仲係未知數,好心做生意就唔好牽涉政治啦,否則佢盤生意都好難做

引用:
原帖由 ansonkpl 於 2021-1-22 09:57 AM 發表
睇下點囉,誰蝕底啲仲係未知數,好心做生意就唔好牽涉政治啦,否則佢盤生意都好難做
議會就自然講政治。

引用:
原帖由 ruspc2 於 2021-1-22 09:59 AM 發表

議會就自然講政治。
咁就係政治凌駕經濟,無嘢好講

譴責同投資協議係兩回事

引用:
原帖由 ruspc2 於 2021-1-22 09:57 AM 發表

唔通過先無影響,以前咁多年都係咁過。通過咗先影響大

7婆有勢盡使!!!有福盡享!!! 原本拘捕53人!!!仲要專登在監獄撬多2件出嚟!!!草夠55件!!!想話比歐美班鬼聽fire fire or fifty-fifty, 俾著我都把幾火啦!!!🔥

咪玩啦,  現時除了一直散播 煸動 鼓吹 破壞立法會 放火殺人 的 恐佈份子被拘捕外, 沒有其他正常巿民受影響喎!!
如果咁都要譴責, 咁開槍射殺國會巿民的警察呢?

引用:
原帖由 ruspc2 於 2021-1-22 09:57 AM 發表

鬥爭總有代價, 來喇

咁歐盟好快解體

引用:
原帖由 愛1c蛋 於 2021-1-22 09:51 AM 發表

乜中歐投資協議係同歐盟簽架咩? 只係同歐洲其中一堆國家簽, 關歐洲議會屁事?
你講真定講假?
難以想像你會咁講!

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]