• 瀏覽: 14,682
  • 回覆: 247
  • 追帖: 1
+4
引用:
原帖由 ansonkpl 於 2021-1-22 09:57 AM 發表
睇下點囉,誰蝕底啲仲係未知數,好心做生意就唔好牽涉政治啦,否則佢盤生意都好難做
唔講政治都得, 你問左大陸先啦

引用:
原帖由 ruspc2 於 2021-1-22 09:31 AM 發表
歐洲議會(European Parliament)周四通過一項決議案,譴責中國政府打壓香港社運人士,要求就本港警方採取的行動,制裁中國內地和香港相關官員,包括本港特首林鄭月娥,並呼...

中歐投資協定雖然草簽,但當必須由歐洲議會通過才生效現在歐洲議會這檥表態,林鄭政府隨時會搞禍埋中歐投資協定。

新聞來源連結:
https://www2.hkej.com/landing/mobArticle2/id/2692980/歐議會譴責打壓民主+中歐投資協議亮紅燈
根本就係像皮圖章

交個民主作業,攬炒害自己就不會

引用:
原帖由 港人知港事 於 2021-1-23 02:29 PM 發表

做錄音播放機無用架,乜都唔使做,日日攬炒,你睇遲咗封就係咁嘅後果。武漢肺炎就係共九放毒,鬼唔望呢次去埋北京變身北京肺炎。
(做反中白痴無用㗎, 唔會FF下就變真...

如果無比較, 都可以話佢封得唔夠快唔夠好...但而家睇返, 無一個國家做得好過中國... 英美到而家都繼續放人,但大陸封城係封到清零先放人...

香港輸入個案都係來自英國多, 中國輸入既就係得頭果廿單上下...

所以話, 反中既都係白白痴痴咁睇野, 所以咪搞到自己咁L失敗...

引用:
原帖由 songsong17 於 2021-1-23 04:43 PM 發表

(做反中白痴無用㗎, 唔會FF下就變真...

如果無比較, 都可以話佢封得唔夠快唔夠好...但而家睇返, 無一個國家做得好過中國... 英美到而家都繼續放人,但大陸封城係封到清零先放人...

香港輸入個案都係來自英國多, 中國輸入既就係得頭果廿單上下...

所以話, 反中既都係白白痴痴咁睇野, 所以咪搞到自己咁L失敗...
呢度係香港,香港累計有過萬人確診武漢肺炎啦。

引用:
原帖由 港人知港事 於 2021-1-23 05:28 PM 發表

呢度係香港,香港累計有過萬人確診武漢肺炎啦。
(反中白痴祟拜既英美,幾千萬人確診了...

愛國嘅香港人大政協,都要走到去深圳先有得打,點解香港嘅愛國人士喺香港想打都冇得打嘅?

引用:
原帖由 ruspc2 於 2021-1-22 09:31 AM 發表
歐洲議會(European Parliament)周四通過一項決議案,譴責中國政府打壓香港社運人士,要求就本港警方採取的行動,制裁中國內地和香港相關官員,包括本港特首林鄭月娥,並呼...

中歐投資協定雖然草簽,但當必須由歐洲議會通過才生效現在歐洲議會這檥表態,林鄭政府隨時會搞禍埋中歐投資協定。

新聞來源連結:
https://www2.hkej.com/landing/mobArticle2/id/2692980/歐議會譴責打壓民主+中歐投資協議亮紅燈
做戲做全套👏👏吵完生意繼續,歐洲政客老油條🖕🖕

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]