• 瀏覽: 14,823
  • 回覆: 247
  • 追帖: 1
+4
引用:
原帖由 港人知港事 於 2021-1-22 06:51 PM 發表

天天確診,日日攬炒是香港實情。
(反中白痴崇拜既英美爆到9採, 都係實情... )

如果無比較, 都可以話佢封得唔夠快唔夠好...但而家睇返, 無一個國家做得好過中國... 英美到而家都繼續放人,但大陸封城係封到清零先放人...

香港輸入個案都係來自英國多, 中國輸入既就係得頭果廿單上下...

所以話, 反中既都係白白痴痴咁睇野, 所以咪搞到自己咁L失敗...

引用:
原帖由 ruspc2 於 2021-1-22 10:20 AM 發表

但如果損害左軟實力就未必值。
道德依樣嘢有陣時冇用,但放棄左佢後果又好嚴重。
腦殘曱甴今曰先知勾議會長期都責架啦……正如腦殘曱甴日日話中國崩潰一9樣……

引用:
原帖由 songsong17 於 2021-1-22 06:53 PM 發表

(反中白痴崇拜既英美爆到9採, 都係實情... )

如果無比較, 都可以話佢封得唔夠快唔夠好...但而家睇返, 無一個國家做得好過中國... 英美到而家都繼續放人,但大陸封城係封到清零先放人...

香港輸入個案都係來自英國多, 中國輸入既就係得頭果廿單上下...

所以話, 反中既都係白白痴痴咁睇野, 所以咪搞到自己咁L失敗...
你繼續做 你嘅錄音播放機啦。

叫歐盟取消協議啦

中國高效先進的體制,需要全中國人民共同努力,以及全世界共同維護.

知所謂,仲要浪費納稅人嘅錢?2019 嗰場 黑暴運動 睇到  生 粗口流利 心腸惡毒  就係咁樣㗎, 比美黑社會

投資協議對歐洲有大利好。
按照歐洲人喜歡玩口術,記得英國脫歐日日話硬著陸,之後脫歐協議有好似搞到世界末日結果都輕松過關。呢次都一樣,只系玩口術,只是歐洲人的選舉工程。口講情況越不利,代表越容易成事。

引用:
原帖由 港人知港事 於 2021-1-22 09:03 PM 發表

你繼續做 你嘅錄音播放機啦。
(你自己一樣都駁唔到, 咪又係重覆FF... )

引用:
原帖由 ruspc2 於 2021-1-22 09:31 AM 發表
歐洲議會(European Parliament)周四通過一項決議案,譴責中國政府打壓香港社運人士,要求就本港警方採取的行動,制裁中國內地和香港相關官員,包括本港特首林鄭月娥,並呼...

中歐投資協定雖然草簽,但當必須由歐洲議會通過才生效現在歐洲議會這檥表態,林鄭政府隨時會搞禍埋中歐投資協定。

新聞來源連結:
https://www2.hkej.com/landing/mobArticle2/id/2692980/歐議會譴責打壓民主+中歐投資協議亮紅燈
你以為暴徒、顛覆政府的人打著民主旗號就可以惡晒?

點解啲西人硬喺要亂咁去屈兼抹黑中國及香港㗎?! 如果唔設立港版國安法,嗰啲和你乜乜黃屍仆街每隔357日就出嚟借遊行為名出嚟搞搞陣; 如果唔喺犯咗法,嗰啲黃屍仆街又點會被警察捉去法庭審判呢?! 保障社會安寧、市民正常生活、捉拿嗰啲知法犯法嘅人面獸心嘅敗類唔通都係錯誤嘅咩?!

歐洲班十九議員,
唔好話發生乜嘢事,佢地香港都可能未黎過,就亂九咁講,
暴動嗰時,佢地死左去邉,點解唔過黎睇

引用:
原帖由 songsong17 於 2021-1-22 10:41 PM 發表

(你自己一樣都駁唔到, 咪又係重覆FF... )

做錄音播放機無用架,乜都唔使做,日日攬炒,你睇遲咗封就係咁嘅後果。武漢肺炎就係共九放毒,鬼唔望呢次去埋北京變身北京肺炎。

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]