• 瀏覽: 7,176
  • 回覆: 102
+2
唔係幾信CCTVB咁易被打低
識啲黃絲朋友都係習慣性地睇佢

引用:
原帖由 songsong17 於 2021-1-22 12:52 PM 發表

就係咁...

我就唔識評亦唔會評論viu, 因我真係無睇過...
x2,. 所以我從來唔會評論viu好唔好睇,冇睇過點評?

ViuTv老細搵到錢? 點解佢仲要賣資產。 好古怪?

引用:
原帖由 伍皓昌 於 2021-1-22 01:19 PM 發表

x2,. 所以我從來唔會評論viu好唔好睇,冇睇過點評?
所以tvb 收視點會輸, 觀眾種類咁廣...

連有d自虐心態, 鐘意睇d唔好睇既節目既人, tvb都照顧到佢地需要...

抵佢咁好收視...

引用:
原帖由 s-chris 於 2021-1-22 01:06 PM 發表
唔係幾信CCTVB咁易被打低
識啲黃絲朋友都係習慣性地睇佢
黃人要睇實tvb d節目有幾唔好睇麻...

唔係邊有得鬧...

又好似話中國唔好外國好, 有得走時一樣唔走...

唔留係香港, 點識FF外國有幾好呢...

引用:
原帖由 banjo. 於 2021-1-22 09:06 AM 發表
ViuTv講都咁巴9閉, 有幾多點呀?
聽聞TVB淨係齋播雪花, 都有15點喎. 
妖tv嘅文宣夠膽話幾多收視點咩

引用:
原帖由 numan123 於 2021-1-22 12:43 PM 發表

除咗網劇,啲細鍾意打online game,一打就幾粒鐘,仲睇乜電視。根本電視就走下坡,同Viutv無大係關。
所以段新聞係呃傻仔/比佢地自HIGH用

契弟報同埋佢d走狗轉帖員同埋佢d仆街假記者就嚟玩L猿就真。 

觀衆之福。

股價說明所有

viu成日自吹喺香港人嘅電視台,但夠膽死黃金時段連播兩套韓劇,有無違反商品說明條例?

黃人吹到妖TV勁過毛線九條街 ....

生果活在幻想之中

洗唔洗笑架?

引用:
原帖由 banjo. 於 2021-1-22 09:06 AM 發表
ViuTv講都咁巴9閉, 有幾多點呀?
聽聞TVB淨係齋播雪花, 都有15點喎. 
睇TVB股價咪知lor等睇tvb drop to 0

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]