• 瀏覽: 7,240
  • 回覆: 102
+2
引用:
原帖由 ROYHIHI 於 2021-1-22 11:52 發表

我反而覺得係因為平,兩間電視台廣告費爭成十幾倍,budget 唔夠咪迫住用間平囉
梗係啦, 你估小米老闆係黃絲, 間野即刻玩完!!

引用:
原帖由 waltzno2 於 2021-1-22 09:28 AM 發表
毒果越多呢啲作文先好,繼續洗班曱甴腦,呢幾年洗到班曱甴又坐監又跳樓
十分同意,毒果煩

識條鐵咩你地,雖然連新聞台都高收視過佢,不過佢地有200幻人睇,剩計呢200幻都30點收視啦

引用:
原帖由 Newpopcorn2 於 2021-1-22 11:41 AM 發表

IC, 好似香港班冚家鏟黃畜咁?
藍畜盲毛—L様囉

引用:
原帖由 版煮報夢. 於 2021-1-22 11:36 AM 發表
點解小米係viutv廣告 唔係tvb落廣告?
睇下廣告費幾錢?

除左果有時NBA 睇下外, 都唔會睇妖TV

毒果作故事

引用:
原帖由 崖上的地獄 於 2021-1-22 12:17 PM 發表

藍畜盲毛—L様囉
近一年我只日日有黃畜仆街嘅新聞, d死剩種打飛機冇L用, 我越睇越心涼. 唔服氣叫黎狗黃河童越獄出來笑下吖

提示: 違規內容已被屏蔽
引用:
原帖由 songsong17 於 2021-1-22 10:49 AM 發表

好多人要睇實tvb 睇下佢有幾唔好睇, 呢d已經收視保證...
等同好多曱甴話唔睇TVB,但要無時無刻要監察佢一樣

引用:
原帖由 timmm 於 2021-1-22 11:15 AM 發表
一直都無興趣睇妖TV

TVB最大對手係網絡電視,好多人係網上睇中,日,韓,歐美劇
除咗網劇,啲細鍾意打online game,一打就幾粒鐘,仲睇乜電視。根本電視就走下坡,同Viutv無大係關。

引用:
原帖由 hundredhundred 於 2021-1-22 12:41 PM 發表

等同好多曱甴話唔睇TVB,但要無時無刻要監察佢一樣
就係咁...

我就唔識評亦唔會評論viu, 因我真係無睇過...

不要問 只要信

引用:
原帖由 Newpopcorn2 於 2021-1-22 12:32 PM 發表

近一年我只日日有黃畜仆街嘅新聞, d死剩種打飛機冇L用, 我越睇越心涼. 唔服氣叫黎狗黃河童越獄出來笑下吖
我都—様

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]