• 瀏覽: 70,267
  • 回覆: 706
  • 追帖: 3
+28
平衡時空的曱甴終於要面對現實世界!

各位正常香港人唔好篤爆啦

引用:
原帖由 ichthys2 於 2021-1-22 08:07 AM 發表

英國聲稱允許持英國國民(海外)護照(BNO)的港人申請過渡准許證「Leave Outside the Rules(LOTR)」,入境工作及讀書,居留滿六年即可入籍。但之前已發生不少港人入境英國申請LOTR時遭到刁難,甚至被無情拒絕個案。最新網上便流傳一宗有港人入境申請LOTR時,發現入境後護照被蓋上「EMPLOYMENT AND RECOURSE TO PUBLIC FUN ...
英狗真面目,就是比你賣樓去英國,5年使光五球,敗走回港拿老綜

英國靠得住,豬X會上樹

引用:
原帖由 ichthys2 於 2021-1-22 08:07 發表

英國聲稱允許持英國國民(海外)護照(BNO)的港人申請過渡准許證「Leave Outside the Rules(LOTR)」,入境工作及讀書,居留滿六年即可入籍。但之前已發生不少港人入境英國申請LOTR時遭到刁難,甚至被無情拒絕個案。最新網上便流傳一宗有港人入境申請LOTR時,發現入境後護照被蓋上「EMPLOYMENT AND RECOURSE TO PUBLIC FUN ...
窮鬼不受歡迎,

引用:
原帖由 peter925 於 2021-1-22 08:15 AM 發表
知你係曱甴,想人對你點喎,走啦。
經濟已經差仲過爭飯碗仲點會對你好,隨時比人打

引用:
原帖由 瘟吐奶奶 於 2021-1-22 08:08 AM 發表
fc 左咪,不知連登高登果面有無解釋
嗰邊話假新聞,英國唔會咁對佢哋,一向都係唔啱聽就假,假嘅啱聽就係真。

英國衝一衝,生活好輕鬆

push

其實係想班傻仔做有錢嘅難民

做外賣師......
不過老闆係中國人

自由嘅空氣無價呀
仲唔去?

引用:
原帖由 瘟吐奶奶 於 2021-1-22 08:08 AM 發表
fc 左咪,不知連登高登果面有無解釋
連登小黃人會話, 吸英超肺, 比吸美肺更新鮮

其實,任何地方接受外人移民去自己國家,都希望呢D唔係蟻民窮民冇資產冇技術。就好似如果有印度南亞移民去香港,香港人都唔想接D由貧民區既人過嚟。

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]