• 瀏覽: 63,916
  • 回覆: 706
  • 追帖: 6
引用:
原帖由 freemind1 於 2021-1-22 08:21 AM 發表

鴉片國一心想吸納中產一族,點知全部曱甴都係底下階層,又冇學歷,鴉片國仲唔縮咩,養班垃圾。你有冇見商台林海峯丶豬芬丶森美話移民?
怪就怪佢地係香港d針亂畀流料話反對班友全部係中產

熱賣及精選
人冇腦抵死,唔怪得人地,將心比心,在香港時你們又何時歡迎外地及內地人到香港搶你飯碗呢?

回覆 引用 TOP

希望快啲落閘,唔好比啲癈柴返嚟香港

回覆 引用 TOP

好多洗地帖

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 ichthys2 於 2021-1-22 08:07 AM 發表

若你帶著一大筆錢來,英國當然歡迎,但若你來與英國人競爭,與英國本地人搶資源,英國當然不想。說穿了即是三個字——錢作怪。

新聞來源連結:
https://www.wenweipo.com/a/202101/21/AP600922bfe4b0386cc1a17b28.html
去唐人街黃店做黑公

回覆 引用 TOP

試下判上判嗰啲『人類廢物』處理員,呢類工種機會大啲架!🤭

回覆 引用 TOP

匯豐關閉英國82間分行 移民去英國
滙控將在英國裁減多達340個管理層職位

英國人都冇嘢撈  你憑乜嘢同人爭工作

總之五毛同黃絲一類人 中國做既事五毛就話好好好 ,美國做嘅事黃絲就話好好好
咁之前D𠃊樣又話打工?
打黑工?做奴隸?

回覆 引用 TOP

學香港嗰啲假難民咁去運毒囉

回覆 引用 TOP

樓主講得啱。。。未又係錢。。。唔係錢就係您有利用價值。。。
唔係咁儍真係以為係人拿住十萬八萬就過到去ok丫。。。。天真難怪成日俾人令用

回覆 引用 TOP

政府話得,以英國無王管嘅社會,其實政府人員話唔得都可以,如果佢地睇唔順眼你班中國人。

智商冇問題就唔係黃絲啦

總之五毛同黃絲一類人 中國做既事五毛就話好好好 ,美國做嘅事黃絲就話好好好
引用:
原帖由 ichthys2 於 2021-1-22 08:07 AM 發表

英國聲稱允許持英國國民(海外)護照(BNO)的港人申請過渡准許證「Leave Outside the Rules(LOTR)」,入境工作及讀書,居留滿六年即可入籍。但之前已發生不少港人入境英國申請LOTR時遭到刁難,甚至被無情拒絕個案。最新網上便流傳一宗有港人入境申請LOTR時,發現入境後護照被蓋上「EMPLOYMENT AND RECOURSE TO PUBLIC FUN ...
都係嗰句: 為什麼要脫歐?因為想阻止非英國人來英國同本地英國人爭工作,爭資源,爭醫療,爭福利。

連歐洲白人都唔想比佢哋嚟。會比你地香港人嚟?得!擺低5+1年生活費啦!英國咁鬼窮!

引用:
原帖由 12瞞徒愛送中 於 2021-1-22 08:39 AM 發表

作新聞,創作濕尻文宣,老屈差佬政府,算唔算技術人材一種
佢地識英文架咩?見你地黃皮膚,唔請啦。

一係好似米高積遜咁,一個黑人植白人皮膚囉!

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 Joeycky 於 2021-1-22 08:24 AM 發表

漢奸腦已洗,不要問,只要信,總之離開香港就得,飛左去英國先算。
好,等佢哋比班英國爛鬼日日打一身,損手爛腳。

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]