• 瀏覽: 70,165
  • 回覆: 706
  • 追帖: 3
+28
你估人地同人講心?同你講自由?
無錢,講咩自由?醒少少,7黃

以為人地當佢英雄養埋佢

引用:
原帖由 瘟吐奶奶 於 2021-1-22 08:20 AM 發表
咁明報好多報導,又話扎鉄又送外賣,等明報出尼解釋
因為都係黑工

黑暴唔係去做黑工,仲有咩做

引用:
原帖由 明日純情的馬 於 2021-1-22 08:19 AM 發表

去唐人街做黑工okay
不過老細係大陸人
黃絲頂得住咩?
買張機票走過去篤灰班黑工

都係呢句啦,英國只想吸人材,資金。
你地冇技術既又走過去同本地人爭工做,又送外賣又剩。。。分分鐘仲要養埋你地,過主啦

離開咗就不要再想回來 曱甴不會理法律是常識 民主就時以民為主 去大英帝國要上街打倒當地政府吧

引用:
原帖由 12瞞徒愛送中 於 2021-1-22 08:24 AM 發表

連登膠登話佢哋係大陰帝國既子民,如果冇工做,可以問嬰國政府咬老綜,但千祈唔好望返轉頭,死死氣氣死返香港,撐住呀手足
支持你呀手足,番香港就輸成世!
頂住呀,仲有香港人記得你!

YC 唔好信呢. 呢D係FAKE NEWS

英國樣樣都好架, 唔好留係一個有國安法, 又無自由既香港

沖左咁鬼耐, BNO 去英國LAND LOTR 先得果2116人

幾時先走夠200幻啊

引用:
原帖由 freemind1 於 2021-1-22 08:21 AM 發表
鴉片國一心想吸納中產一族,點知全部曱甴都係底下階層,又冇學歷,鴉片國仲唔縮咩,養班垃圾。你有冇見商台林海峯丶豬芬丶森美話移民?
騙上騙,互騙,騙完都唔知被騙,騙中有騙😂😂😂😂😂😂😂😂😂

實情係英國政府唔想手足太辛苦,
不需要你工作,
直接每用派錢。

圍爐果邊話係入境人員cup 錯印🙊

好多曱甴都係等阿媽响香港滙錢養佢地啦

引用:
原帖由 atkatk002 於 2021-1-22 08:31 AM 發表
實情係英國政府唔想手足太辛苦,
不需要你工作,
直接每用派錢。
手足係咪求救點解個印唔寫清楚 no need to work

引用:
原帖由 ichthys2 於 2021-1-22 08:07 AM 發表

若你帶著一大筆錢來,英國當然歡迎,但若你來與英國人競爭,與英國本地人搶資源,英國當然不想。說穿了即是三個字——錢作怪。

新聞來源連結:
https://www.wenweipo.com/a/202101/21/AP600922bfe4b0386cc1a17b28.html
「禁止工作」黃人終極夢想唔使做喎,過英國嘆世界重想點呀。

黃人又會話一定係假的

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]