• 瀏覽: 16,084
  • 回覆: 155
+3
精神病者, 防不勝防。

推人落路軌肯定係黃絲😫

引用:
原帖由 ufo2018 於 2021-1-22 07:52 AM 發表
撚炒唔成功,最終自己身亡,令我想起黃屍
我都係第一嘢諗起黃嘢

引用:
原帖由 hw1chan 於 2021-1-22 05:29 AM 發表
防人之心不可無, 唔好企得太近月台
所以黑暴時期市民成日都要防香港黃狗

引用:
原帖由 四代火影 於 2021-1-22 07:07 AM 發表

精神病,香港有二百幻加一,真係要小心
本土自私黃畜

報應

引用:
原帖由 Apachewarrior 於 2021-1-22 03:31 AM 發表
美國紐約一名男子上周六(16日)在地鐵站月台上,遭一名陌生男子推落路軌。一名男乘客見狀跳落路軌打算救起他時,推人落軌的男子亦跳下來試圖阻止,期間行兇者與救人男子糾纏扭打時,跌落另一段帶高壓電力的路軌上,當場觸電死亡。救人男子與被推落軌的男子幸只受輕傷。據悉死者患精神分裂症。

事發於上周六下午約3時40分,居於露宿者之家的35歲男子杰克森(Malik Jackson)突然脫光衣服,走到曼哈頓一個 ...
這證明了第三軌供電是危險的

香港有雙重門係好事

美國什麼都是好的!這些都是自由行為!

無著衫, 所以更易觸電, 證明條友睇得咸濕漫畫多, 以為冇著衫會好打D

引用:
原帖由 MarkIV 於 2021-1-22 04:42 AM 發表
想攬炒(其實只想人哋死)嘅仆街,一定會得到報應又一鐵證
哈哈哈,攬炒派的下場。

cos奇行種…

引用:
原帖由 小志偉 於 2021-1-22 05:44 AM 發表
癲佬全世界都有不作評論
但點解自號科技先進嘅國家都係無幕門?
好簡單「錢」嘅問題。

引用:
原帖由 Apachewarrior 於 2021-1-22 03:31 AM 發表
美國紐約一名男子上周六(16日)在地鐵站月台上,遭一名陌生男子推落路軌。一名男乘客見狀跳落路軌打算救起他時,推人落軌的男子亦跳下來試圖阻止,期間行兇者與救人男子糾纏扭打時,跌落另一段帶高壓電力的路軌上,當場觸電死亡。救人男子與被推落軌的男子幸只受輕傷。據悉死者患精神分裂症。

事發於上周六下午約3時40分,居於露宿者之家的35歲男子杰克森(Malik Jackson)突然脫光衣服,走到曼哈頓一個 ...
如果在香港,巧合死者是黃絲,必定追封為救港英雄,這次是真死人啊,不得了,萬人空巷,哭崩長城,建碑立像,年年追悼,月月跪拜!

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]