• 瀏覽: 4,312
  • 回覆: 100
+2
以色列至今已為全國逾20%﹑即200多萬人接種新冠肺炎疫苗,惟效果似乎未如理想。該國衞生部周二(19日)表示,國內逾1....

可能又唔關輝瑞事,95%?
香港都快打,希望俾高官優先
有得簡都係等國內

新聞來源連結:
https://hk.on.cc/hk/bkn/cnt/intnews/20210121/mobile/bkn-20210121152013233-0121_00992_001.html

看來即使有疫苗,都仍然要戴口罩好一段日子。

引用:
原帖由 ichthys2 於 2021-1-28 03:40 PM 發表
看來即使有疫苗,都仍然要戴口罩好一段日子。
如果係咁死都更加唔打mRNA

打左疫苗, 唔代表冇事 ?

無事嘅......以色列唔想其他國家地區同佢地爭疫苗, 所以咁講..............

香港有呢隻疫苗果陣, 請讓高官同專家打先.................

市民都係睇吓佢地打成點, 先至決定...............

廢瑞又面癱又死亡,仲要無抗疫能力,真係好岩黃屎打。

引用:
原帖由 lclau2011 於 2021-1-28 03:51 PM 發表
輝瑞:黃L曱甴,黑醫護先打
你見成班飯民無一隻敢去打就知乜野事。
飯民:手足打先。

這就是 美歐 與香港奴才抓夾 力挺的
優質疫苗!!

實驗數據造假
死亡不斷!!!

真厲害!!!

磚家:唔關輝瑞疫苗事,屬個人問題。

引用:
原帖由 K2020 於 2021-1-28 04:06 PM 發表
磚家:唔關輝瑞疫苗事,屬個人問題。
試驗中 就死了6個
正式開打 全球各國報告 又死了進百人

死了幾個 可能是個人問題
死這麼多 絕對與 疫苗脫不了干係  

挪威醫管局 就承認
有10幾個死亡是 輝瑞疫苗副作用 加速了 施打者 的死亡!!!

輝瑞果然厲害有打即是無打!  
專家話番鬼佬成千頁的臨床報告先係好嘢! 果然不同凡響!
曱甴記住打佢丫! 真係打死都抵喇!

磚家委員會收到O既 BioNTech 報告, 
唔知駛唔駛解釋下呢? 

引用:
原帖由 ibm1 於 2021-1-28 04:13 PM 發表
 磚家委員會收到O既 BioNTech 報告, 
唔知駛唔駛解釋下呢? 
自導自演
自己國家試驗
自己寫就的報告

與 中國疫苗 在海外第三方國家 試驗
海外第三方發佈的 數據相比
中國的更可信

引用:
原帖由 hw1chan 於 2021-1-28 03:47 PM 發表
打左疫苗, 唔代表冇事 ?
咁, 咁急推目的係咩???

主題標籤 #新冠肺炎
鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]