• 瀏覽: 1,029
  • 回覆: 7
  • 追帖: 1
本主題由 motivation 於 2021-1-25 09:56 AM 關閉
朋友個仔話: 好想做黑暴

朋友個老婆加所有親友話: 你不如去死啦...
點解佢啲親友都咁憎黑暴?

附件

Yellow rioter 11.jpg(93.64 KB)

2021-1-21 11:03 PM

Yellow rioter 11.jpg

Yellow rioter 12.jpg(45.01 KB)

Yellow rioter 12.jpg

Yellow terrorists act 1.jpg(56.46 KB)

Yellow terrorists act 1.jpg

Yellow terrorists act 4.jpg(91.94 KB)

Yellow terrorists act 4.jpg

20190612_rioter.png(197.31 KB)

20190612_rioter_3.png(541.12 KB)

20190612_rioter_1.gif(1.15 MB)

--------------------------------------------------------
It is not what you have, but how you use it.
Truth may hurt, but lies kill.
咁點解朋友個仔咁想做黑暴?

設計第一,品牌第二,內涵第三

反同性戀,反福利主義

回覆 引用 TOP

唔信,黃絲曱甴唔會叫自己黑暴,係叫首捉

回覆 引用 TOP

黑暴而家out啦

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 captkkk 於 2021-1-21 10:49 PM 發表

在美國叫本土恐怖分子

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 captkkk 於 2021-1-21 10:49 PM 發表

六四時我5,6歲
看見電視裡好多人拿石頭砸車
覺得好好玩,然后就跑到樓下用石頭扔路人
後來過路人要打我,點解要打我

回覆 引用 TOP

做黑暴有前途, 入去監獄, 一世有食有住, 得閑有人通屎眼, 包無便秘

回覆 引用 TOP

真係你朋友?

回覆 引用 TOP

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]