• 瀏覽: 6,942
  • 回覆: 134
+9
引用:
原帖由 英犬喪鐘起 於 2021-1-21 11:52 PM 發表

香港黃專家要報效主子
奶媽onL99

引用:
原帖由 ballking13 於 2021-1-22 12:13 AM 發表
之前不是說好了黑醫優先打嗎?

做乜一聽到係輝瑞,而家變左老人先打?

黑醫是否淆底?
黑醫話自己唔係高危群組

引用:
原帖由 ballking13 於 2021-1-22 12:15 AM 發表

又係仆街曱甴搞事,變相無左國藥

曱甴唔死都無用

永遠只有破壞無建設
作為國企的 國藥 害怕沾染上 香港的爛事

老老實實

打得輝衰的,死左我唔會可憐,反而是我想見到

問題是老人家可能會被糊裏糊塗被打了,這不是出於自願,是無知下被騙了才打,才值得可憐

科興未比到數據喎

引用:
原帖由 laws168168 於 2021-1-22 12:14 AM 發表
香港的專家都是西方走狗,專幫主子搵錢,不理香港人死活。
甚麼科學數據都是屁,幫主人搵錢才是好狗。
對哦全球十幾個國家施打
香港專家就是眼瞎

引用:
原帖由 puisang2015 於 2021-1-22 12:22 AM 發表
科興未比到數據喎
自欺欺人
全球十幾個施打的國家 難道都是缺數據??

引用:
原帖由 martinize 於 2021-1-22 12:20 AM 發表

黑醫話自己唔係高危群組
日日對住都不高危?

巴西總統話,特登找最高危的醫護來測試科興喎

引用:
原帖由 英犬喪鐘起 於 2021-1-22 12:24 AM 發表

自欺欺人
全球十幾個施打的國家 難道都是缺數據??
數據不是幾多人打咗 呢d唔算係正式數據 

牛津我一定打

引用:
原帖由 ballking13 於 2021-1-21 11:59 PM 發表
毒果之後可能會這樣的新聞

"疫苗打死老人家,政府負全責,追究到底,林病下台"

然後蒙面家屬開黑記招,日日問責,月月31日又去院舍送花呢D

故事大概這樣,如有類同,實屬巧合
打死人就會叫"復星疫苗"仲輝瑞咩

冇得/唔識揀既老人家真係可憐
隨時有事都未知咩事

引用:
原帖由 明玉九垂天 於 2021-1-21 08:55 PM 發表
衞生署衞生防護中心轄下的疫苗可預防疾病科學委員會及新發現及動物傳染病科學委員會今日就在本港使用新冠肺炎疫苗發表暫擬共識建議。有關建議於委員會

https://image.stheadline.com/f/600r315/0x0/100/none/40ad8a5ea987f4d01b5ab0666be7e6b0/stheadline/inewsmedia/20210121/_2021012118004424134.jpeg ...
香港政府真好

引用:
原帖由 hkils2001 於 2021-1-21 10:53 PM 發表
我聽完好嬲, 政府班專家唔揾前線醫護放在第一優先, 若前線環境既醫護都唔優先, 你叫市民如何放心??? 現在仲叫班可以封閉管理的老人院內老人為第一優先, 竟然用老人來做白老鼠, 真係豈由此理!!!!

政府班友真係住係象牙搭, 用屎拂諗野, 專家又顯得自私, 你叫市民仲點信你??????
要嘈下政府
迫佢地醫護要公開打先
佢地負責揀都唔敢用 我地市民就罷打囉

引用:
原帖由 kinfr6827 於 2021-1-22 12:36 AM 發表
冇得/唔識揀既老人家真係可憐
隨時有事都未知咩事
自己屋企人咪企硬唔比佢地打

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]