• 瀏覽: 6,949
  • 回覆: 134
+9
引用:
原帖由 清風水靜 於 2021-1-21 11:41 PM 發表

說話回來...........中國內地只批國藥........科興都好似未批準上市.........!!
所以都唔一定是香港專家組有心阻攔..........不過林鄭好應該去瞭解事件的進展.....!!

現在形勢危急.....確實來說.......有什麼疫苗就打什麼疫苗........都唔輪到你可以選擇....!!
當然呢.......個人是可以選擇........但如果疫情大爆發. ...
話說回來

既中國只批國藥

咁做乜9之前專家又建議買科興,唔買國藥?

引用:
原帖由 睇天做人 於 2021-1-21 11:43 PM 發表

外國死人,香港會唔死?

條命硬D?

為左反中反政府

曱甴可以毫無人性,出賣其他人的性命

要點樣訓練先可以練到咁無恥? 我真是想像不到

引用:
原帖由 ballking13 於 2021-1-21 11:45 PM 發表

話說回來

既中國只批國藥

咁做乜9之前專家又建議買科興,唔買國藥?
因為澳門選了國藥.............香港就只可以選科興..........!!
香港有比電話國藥.....問題人家說.......香港什麼都政治化.......唔想自找麻煩.....!!
北京應該不想在疫苗上.........有太多不必要競爭.........!!

引用:
原帖由 yeunga13 於 2021-1-21 11:08 PM 發表

中國疫苗被消失
香港黃專家要報效主子

引用:
原帖由 明玉九垂天 於 2021-1-21 11:09 PM 發表
大陸依家打緊國藥的疫苗, 點解香港政府唔向阿爺乞求國藥疫苗, 立即在香港打針, 打咗之後可以返大陸免隔離.
一定係香港嗰班濕鳩磚家又玩嘢, 要國藥提交疫苗報告, 之後花半年時間審查.  
科興與國藥都是一樣技術 應該無差

引用:
原帖由 ballking13 於 2021-1-21 11:11 PM 發表
點解要揾老人和長期病患者打先?

DLLMCH

揾身體最弱的人試打白老鼠,仲講到為佢地好咁

知不知道外國打疫苗死左幾多老人和體弱的人?

點解你班仆街專家唔打先?
點解黑醫唔打先?
對哦
這些專家先打

引用:
原帖由 ballking13 於 2021-1-21 11:13 PM 發表
呢班人渣只想攬炒?

一陣打死人,又有藉口鬥政府

狗都不如
你看吧
這些脏心思專家絕對會這樣的!!!

引用:
原帖由 ballking13 於 2021-1-21 11:16 PM 發表
現在最大問題是宣傳力度不夠

要怎樣才能提醒老人不可以mRNA?

他們打左比唔打可能風險更大
輝瑞連 自己老總都 不打

引用:
原帖由 ballking13 於 2021-1-21 11:47 PM 發表

外國死人,香港會唔死?

條命硬D?
從大方向應該接種疫苗,從副作用上未必係最佳接種群組。

引用:
原帖由 清風水靜 於 2021-1-21 11:23 PM 發表

又未必完全關事...........主要巴西方面的數據太亂.........要重新處理要一段時間....!!
科興疫苗早晚會到香港......急不來.........!!

既然很多人喜歡西洋新鮮東西.........就滿足他們好了........!!
不要拉扯太多仇恨........弄到社會充滿淚氣....!!

想打輝瑞的 就讓他們先打好了!!
反證每個人施打都要簽署 知情確認書!!
他們不要賴政府

毒果之後可能會這樣的新聞

"疫苗打死老人家,政府負全責,追究到底,林病下台"

然後蒙面家屬開黑記招,日日問責,月月31日又去院舍送花呢D

故事大概這樣,如有類同,實屬巧合

畀班垃圾磚家玩死鄉港

引用:
原帖由 英犬喪鐘起 於 2021-1-21 11:57 PM 發表

想打輝瑞的 就讓他們先打好了!!
反證每個人施打都要簽署 知情確認書!!
他們不要賴政府
你等著看

有死人,曱甴一定搞事

唔該呢個委員會嘅人全部打先啦。要真打噃。

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]