• 瀏覽: 6,937
  • 回覆: 134
+9
我聽完好嬲, 政府班專家唔揾前線醫護放在第一優先, 若前線環境既醫護都唔優先, 你叫市民如何放心??? 現在仲叫班可以封閉管理的老人院內老人為第一優先, 竟然用老人來做白老鼠, 真係豈由此理!!!!

政府班友真係住係象牙搭, 用屎拂諗野, 專家又顯得自私, 你叫市民仲點信你??????

引用:
原帖由 貓兒休假 於 2021-1-21 10:36 PM 發表
芝麻疫苗得果5成..

打左好大機會=冇打..

打黎拓呀... 除非接種每人派50萬就可以考慮下
外國貨好唔該比200萬+1打先

香港專家害死老人

引用:
原帖由 yeunga13 於 2021-1-21 10:35 PM 發表
叫老人家做白老鼠
中國疫苗 老人打了 也沒任何 重大副作用

引用:
原帖由 英犬喪鐘起 於 2021-1-21 11:06 PM 發表

中國疫苗 老人打了 也沒任何 重大副作用
中國疫苗被消失

大陸依家打緊國藥的疫苗, 點解香港政府唔向阿爺乞求國藥疫苗, 立即在香港打針, 打咗之後可以返大陸免隔離.
一定係香港嗰班濕鳩磚家又玩嘢, 要國藥提交疫苗報告, 之後花半年時間審查.

引用:
原帖由 令狐椒 於 2021-1-21 09:33 PM 發表
唉. 暗黃特首又做唔到嘢.

我死都不打mrna.
mRNA???
咪攪我囉!!!

點解要揾老人和長期病患者打先?

DLLMCH

揾身體最弱的人試打白老鼠,仲講到為佢地好咁

知不知道外國打疫苗死左幾多老人和體弱的人?

點解你班仆街專家唔打先?
點解黑醫唔打先?

引用:
原帖由 ballking13 於 2021-1-21 11:11 PM 發表
點解要揾老人和長期病患者打先?

DLLMCH

揾身體最弱的人試打白老鼠,仲講到為佢地好咁

知不知道外國打疫苗死左幾多老人和體弱的人?

點解你班仆街專家唔打先?
點解黑醫唔打先?
幫西方藥廠試藥..........是否有好處不知道..........畢竟香港廉處已經形同廢物...!!

科學委員會全體會員應該集體先打輝瑞疫苗,然後在(倡)其他人打,自己唔打就咪叫人打。

呢班人渣只想攬炒?

一陣打死人,又有藉口鬥政府

狗都不如

專家委員會提議邊隻都好,全部一齊打表現吓你對疫苗嘅信心😏

引用:
原帖由 ballking13 於 2021-1-21 11:13 PM 發表
呢班人渣只想攬炒?

一陣打死人,又有藉口鬥政府

狗都不如
為了拉林鄭下來.........他們什麼都幹得出........沒什麼奇怪.....!!

現在最大問題是宣傳力度不夠

要怎樣才能提醒老人不可以mRNA?

他們打左比唔打可能風險更大

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]