• 瀏覽: 5,731
  • 回覆: 55
+2
引用:
原帖由 小西灣三少爺 於 2021-1-21 09:11 PM 發表
陰公豬,本來想搞個大使撈好處,點知好處撈不到仲比中國禁鎖,唔可以同中國有任何生意往來,呵呵.
本身,以為 O成本👍
點知,蝕大本 👎

引用:
原帖由 家中濃濃的賤嘴 於 2021-1-21 10:09 PM 發表

又話為民主自由公義可以犧牲一切
錯了喇!
係 炆煮 豉油 ,只是 蒸魚 必備!

成班落晒台
嚟緊,台灣應該步入最差嘅時候,民不聊生

引用:
原帖由 極速前進 於 2021-1-21 08:58 PM 發表

原來美國駐外大使可用....捐獻嚟收買!
捐多啲就可做......大使!
全部油位都係有價錢,或者用嚟報答金主,

引用:
原帖由 極速前進 於 2021-1-21 08:34 PM 發表
美國駐聯合國代表克拉夫特(Kelly Craft)為被中國制裁的官員之一,卸任前再度發表支持台灣言論。她周三(20日)在

https://hk.on.cc/hk/bkn/cnt/intnews/20210121/photo/bkn-20210121100809169-0121_00992_001_01b.jpg?20210121121916

堂堂一國駐聯合國大使竟.....弄虛作假!
潛入會 ...
整個視頻畀台灣做下新聞啫!

佢吾好彩啦,以後搵少天文數字!弓起

引用:
原帖由 極速前進 於 2021-1-21 08:58 PM 發表

原來美國駐外大使可用....捐獻嚟收買!
捐多啲就可做......大使!
從來都係

永遠別來中國了。

附件

Screenshot_20210121_220642_com.ss.android.ugc.aweme.jpg(100.5 KB)

引用:
原帖由 快樂迪迪尼員工 於 2021-1-21 09:22 PM 發表
尼條八婆都抵死啦!!! 被中國制裁 以後佢個有錢老公唔洗旨意想同中國做生意啦!!!
可能同佢離婚。

引用:
原帖由 小西灣三少爺 於 2021-1-21 09:11 PM 發表
陰公豬,本來想搞個大使撈好處,點知好處撈不到仲比中國禁鎖,唔可以同中國有任何生意往來,呵呵.
只能講句抵能死

香港都有隻 瘋 雞乸垃圾議員,離過幾次婚,連老外都怕她,頂不順也離婚!

咁大口氣,當日又滯留喺空中4 個鐘都唔敢到呆灣?

引用:
原帖由 快樂迪迪尼員工 於 2021-1-21 09:29 PM 發表

哇哈哈哈哈😂🤣 師兄你唔好講笑啦!!!如果今次再離婚就第三次啦!!!哈哈哈 真係搵鬼要吖!!!
正一係冇人要的臭閪!!

不知所謂

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]