• 瀏覽: 1,120,895
  • 回覆: 13
  • 追帖: 213
+891
引用:
原帖由 horse2014 於 2021-1-21 10:20 PM 發表
美國,最重要是無人願意再被騙!

上帝之鷹 1/21
波特蘭,安提法義士們打出了新的口號:“我們要的不是拜登,而是復仇!”,“新世界將從灰燼中崛起!”,“沒人能統治我們!” ​​​

12024511 12024512
黎緊老美無止境既零星街頭暴亂比起一獲過攪單大野就束手就擒黎得更難對付

馬騮勇呢排轉左帶傻鴨口罩

做得yc 既人有個共通既心態,就係所有既問題都瀨晒去人地度自己冇責任,買唔到樓係社會問題,輸股票係市場問題隻股票唔升係冇天理,溝唔到女係條女收兵賤格,自己好好
佢地唔諗下好多人冇樓但亦都好多人買到,輸股票既人好多但跑贏大市既老散都唔少
大把人結婚生仔點解佢地冇份
不停搵藉口去逃避現實唔想努力

引用:
原帖由 神..六 於 2021-1-28 08:59 PM 發表

果個都唔算係正統武術,係混左D花式體操(拋高再接番)落去,抖音D美女概棍勁過佢....
神六兄最後果句識貨

引用:
原帖由 horse2014 於 2021-2-5 02:18 PM 發表
尋日馬克龍在美國大西洋理事會的一場討論中表示:“即使歐盟與美國有共同價值觀,但也不應與美國聯合起來對抗中國。”馬克龍警告稱,聯合對抗中國“極有可能”引發衝突,結果將適得其反。  

環觀這幾天歐洲的表態,歐洲領袖已經直接同老美講:算吧啦
馬克龍同默大媽呢排真係好唔比面老美

引用:
原帖由 horse2014 於 2021-2-6 09:55 AM 發表
微軟、沃爾瑪、AT&T、亞馬遜、谷歌、通用電氣公司政治行動委員會(PAC)宣布,停止向拒絕承認拜登當選的議員們提供捐贈!

哈哈!今天是哀帝元年元月幾日我也忘記了,但美帝內部還是 ​​​充滿不服氣,搞到金主出動了!
哀帝都仲未滿月已經睇得出佢真係攪唔掂,就快腳痛落台

老美以觀察員身份入番聯合國人權理事會即係點

拜個年先,最緊要祝大家身體健康,國家國泰民安超車老美,馬兄同大叔青春常駐,神六兄更係馬運亨通,有股票既更係牛氣沖天夾爆淡友

引用:
原帖由 qweeeeqq 於 2021-2-20 08:36 AM 發表

感覺上好曱甴feel 😓 係咪要係小黃人先識decipher.....

會不會講緊「飛雲」同be water果d⋯⋯
其實又唔洗咁樣捕風捉影既= =
唔通我見到會計妹個胸大左髮型轉左我又估一餐咩
就算要落暗號 , 最後執行又咪係要係連登同TG做大台指揮

老美又停電又冇水香港竟然冇鋪天蓋地咁每15分鐘LOOP一次
如果係內地某D省份停電...嘿
黃媒唔報番你3,5,7日邊會收手

引用:
原帖由 扯旗幫 於 2021-2-21 11:58 AM 發表

又係類似雷洛傳呢類片,會不會太悶
會,所以荷里活西片有個可取之處可以學習,
就係加場無厘頭既床戲係入面,同埋加啲性感女角去點綴套戲,咁就唔會悶了。
精彩如李小龍決鬥前都要同條女係床上先戰一回合先上陣殺敵

引用:
原帖由 supremeabc 於 2021-2-21 12:03 PM 發表

今次唔同 ! 應該有教育意味 !
但係比啲人頭豬既小黃人睇都係唔會睇得明

鮑威爾話同麻省理工合作研究開發數字美元
買多幾個KEYBOARD加多幾個零咪數字美元囉洗咩研究

引用:
原帖由 樹上螞蟻 於 2021-2-24 03:23 PM 發表

呢個官員戴住51 口罩?????
SAVEWO果個根本唔係51= =
我都有3盒

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]