• 瀏覽: 1,090,558
  • 回覆: 7,444
  • 追帖: 250
引用:
原帖由 happyfatcats 於 2021-2-1 02:04 PM 發表

屋企有粉絲,偷馬兄idea先😋
我通常係煮 D 屋企有的,再買 D,從而衍生落去,咁樣保証唔會有太多剩餘物資

本无心做英雄,都只不过一场空
熱賣及精選
引用:
原帖由 horse2014 於 2021-2-1 14:00 發表

今晚煮沙爹牛肉粉絲豆腐煲,老虎話想食濃味的粉絲 其實我 D 野個個都識煮,今晚就返去啦!沙爹醬唔炒啦,買現成的!
識還識,但每人做法總有少少分別,味道精髓正在於此。等睇馬兄今晚表演!

網上流傳昂山素姫號召人反抗的信,有人說假,有人說真!不管怎樣,中美二國領事特工都忙了,但最大問題今次誰是後台老板?
個人睇法,如果是老美,緬甸會打仗;如果不是,緬甸會短期內更繁榮!

引用:
原帖由 horse2014 於 2021-2-1 02:08 PM 發表

我通常係煮 D 屋企有的,再買 D,從而衍生落去,咁樣保証唔會有太多剩餘物資
這個菜是合成菜,不是真正的廚房工夫菜,就是攞過沙爹味整色整水吧!

引用:
原帖由 horse2014 於 2021-1-30 11:36 PM 發表

備樓已建,二樓都可以發言,為了不想再入盲區,個人會在備樓用原創文章發言。

天南地北(9.1)- 巴別塔、圓圓曲、2028
https://www.discuss.com.hk/viewthread.php?page=1&tid=29693062&utm_campaign=android&utm_medium=share&utm_source=copy
入唔到, 要尊貴會員才可

引用:
原帖由 樹上螞蟻 於 2021-2-1 02:38 PM 發表

入唔到, 要尊貴會員才可
這裏暫時沒問題!
若想更天南地北,就去這裏吧!

天南地北 (9.2)
https://www.discuss.com.hk/viewt ... amp;utm_source=copy

痴線,第一次用app入黎要睇晒30秒廣告,又無得飛

散戶迫空白銀中,8% 了,估計黃金快了!
這些是甚麽散戶呢?老虎忽然好精明咁講一句,散戶都可以來自中國 我亦即時諗,俄羅斯都得姐

引用:
原帖由 horse2014 於 2021-2-1 02:54 PM 發表

這些是甚麽散戶呢?老虎忽然好精明咁講一句,散戶都可以來自中國 我亦即時諗,俄羅斯都得姐
可能來自歐盟。。。。可能。。。

順應天命而盡力為 ,凡事做人不問良心莫問鬼神 ,
只要努力定能找到自己的一片天空

我們的煩惱本空,罪業本無自性,識心寂滅,沒有妄想動念處,就是正覺,就是佛道。
如果能夠保持一顆平實不亂的真心,佛性當下就會開顯。
引用:
原帖由 mickyhon 於 2021-2-1 03:02 PM 發表

可能來自歐盟。。。。可能。。。
亞美尼堅帝國衰亡史第一章:外族入侵

玩具反斗城即將關閉其在美國國內僅剩的最后兩家門店。玩具反斗城的控股公司Tru Kids 表示,鑑於疫情的原因,公司決定將運營重點轉到線上。宜家,玩具反斗城在海外的700多家門店仍在營業。

緬甸軍方是以民主同盟大選作弊為由發動政變的。金毛同軍頭會唔會又要諗諗呢

引用:
原帖由 horse2014 於 2021-2-1 02:54 PM 發表

白銀已29.7了

引用:

亦有可能係資本扮散戶

引用:

總之,華爾街以外嘅通通都當成係散戶

而假扮散戶嘅大鱷意欲係要搞到個市草木皆兵
有咁亂得咁亂
如果唔係點搵食呀

Hi, I'm "小市民" but you can call me "Loco_Boy" or "火車仔" 都可以架 !
提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]