• 瀏覽: 1,120,809
  • 回覆: 24
  • 追帖: 213
+891
引用:
原帖由 三級警司 於 2021-2-2 07:28 PM 發表
12057169 12057170
今晚「開獎」🙄
深水步範圍都幾大,棟數都幾多。不過測多d好,快d清零,再拖落去人都顛

引用:
原帖由 奶少 於 2021-2-4 12:20 AM 發表

百萬人被關,不如吹大d啦,吹到千萬更加震撼
關到過百萬人既集中營,應該大到是但搵個衛星都影到啦,相呢

引用:
原帖由 Loving11 於 2021-2-8 02:50 PM 發表
免電文宣,同一劇本,真系好悶😩

見到絲帶同手指都知係同一劇本,剩係改下顏色同隻數,懶到呢

竟然係英國佬出聲叫人放棄中國籍

BNO|英方被通知港不認雙重國籍 港人持英護照入境或失領事協助
https://www.hk01.com/article/585424?utm_source=01appshare&utm_medium=referral

引用:
原帖由 tsui123 於 2021-2-10 09:12 AM 發表
腦壞左嘅垃圾早走早著
香港月入4萬無細路,加埋老婆果份人工,直頭生活無憂添啦,移民托7咩

引用:
原帖由 Y-hk 於 2021-2-18 10:45 AM 發表

咁佢有冇睇gamestop既公司資料, 例如盈利前景, 現價相對盈利是否合理/吸引等?
其實Gamestop事件對投資者係好有啟發性既.
沽空大鱷居然會俾散戶夾死. 教訓就係凡事唔好做得太盡.
沽空到過晒火位就會好危險. 之前冇事唔代表以後都冇事.
不過, 係另一方面又可以睇到散戶係好易被人利用, 好衝動, 唔識計數死咗可能都未明係乜事.
大家夾手夾腳頂高個價相對係易. 但係有冇 ...
其實邊係大鱷比散戶夾死,係鱷魚仔比真大鱷以散戶之名夾死,純碎黑吃黑

引用:
原帖由 半空熱情的腰部 於 2021-2-18 01:20 PM 發表

係非法佔中開始就這樣,大台影去地正面所以說親政府,我有個朋友做新聞部開車的話佔中係金鐘比人圍住駕車成隊人唔敢出嚟,去話好彩警察好快到
其實tvb都無話親唔親政府,都係正常有乜拍乜,7警條片都係TVB拍既

引用:
原帖由 太大星 於 2021-2-18 05:24 PM 發表
還得神落,如果班磚家玩野玩耐d就分分鐘要打biontech

引用:
原帖由 太自我太不羈 於 2021-2-18 06:27 PM 發表

應該要睇編審點寫新聞稿. 尋晚個確診係由6上返12, 其實嚟個數字反映嘅係暫時現時情況無乜大改變, 但係整整下突然有條友寫成多咗一倍
寫「多左一倍」純粹係做標題黨,博眼球

引用:
原帖由 大橋上一人 於 2021-2-26 01:05 PM 發表

medicom 貴,性價比唔高,不過都好過 3 M ,過濾能力不及人,價錢卻貴過人 20倍,列表中價錢係疫症前的零售價。

Medicom只係普通口罩,唔係醫用外科口罩,根本唔值咁貴

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]