• 瀏覽: 1,084,196
  • 回覆: 9
  • 追帖: 253
到, 第一

回覆 引用 TOP

熱賣及精選
引用:
原帖由 horse2014 於 2021-1-25 08:00 PM 發表

猶太國一樣有反疫情動亂!似乎全世界都爆!
影片
嗰架係咩黎?

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 6月飛雪 於 2021-1-28 11:34 AM 發表

武契奇接受訪問時曾經公開叫中國比折扣塞爾維亞
今次佢咁講
個折扣一定好大
記者訪問武契奇問中國疫苗幾多錢,佢話唔講得

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 神..六 於 2021-1-29 01:28 AM 發表

每次睇youtube一見到果個廿分鐘改變人生個廣告就即刻想眾籌,眾籌去殺鳩撚左果條7頭,阻鳩住晒睇片.....

網頁版廣告欄截相信好多人都知都用緊
不過最近就發現都有招呼youtube彈出廣告既專門軟件,依家睇片舒服晒.....

我部華為M5平板,雖然裝唔到google和youtube,但用網頁版睇youtube完全無廣告

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 oldmongtong 於 2021-2-1 08:39 AM 發表

(又學下一帖兩投 )
見有好幾位師兄姐提到廣告煩擾問題,我又分享下:
有三種方式:

1.   裝瀏覽器插件(plugin/extension)
例如uBlock Origin,分別有chrome同firefox 版,係windows 用呢個比adblock/adblocker+ 等好效同好用

2. 用有內置擋廣告的瀏覽器
如其他師兄提到的brave br ...
謝謝推介! 裝左Blokada,冇晒廣告, 正

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 小市民0009 於 2021-2-10 11:55 PM 發表

白皮的賤, 白皮的卑鄙, 白皮的醜惡, 白皮的無人性......
從佢哋訂購天量嘅疫苗就可以睇到
小國窮國.......理得你死喇, 你死得越多人越啱

>歐盟所有國家有4.5億人口
卻訂購23億劑新冠疫苗

>加拿大有只有37XX萬人口
卻訂購8000萬劑新冠疫苗

仆街嘅尾角同陰國訂數量同樣都係以人口嘅倍數計.
以一個人接種兩劑,加拿大訂購數量又唔算不合理,係歐盟就太多

引用:
原帖由 山邊變態的留言 於 2021-2-15 11:55 AM 發表

https://finance.sina.cn/2021-01-26/detail-ikftpnny1888671.d.html?from=wap
復星醫藥和BioNTech宣布 mRNA新冠疫苗于中國香港獲緊急使用認可

「基于BioNTech的mRNA技術的新冠疫苗COMIRNATY®(即BNT162b2,中文商品名:復必泰TM)」

全世界都習慣叫「輝瑞」,改咗名真係唔認得,真係「復(伏) ...
化左灰都認得佢

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 扯旗幫 於 2021-2-22 01:22 PM 發表

今天有個算驚人的消息,公司的和你死發覺被人揾笨而盡量唔幫襯黃店
揾左咩笨?講黎笑吓

引用:
原帖由 大叔5935 於 2021-2-26 12:40 PM 發表

順便講吓現在就業搵工嘅市道:

1. 由去年11月開始搵工到現在,我只係透過JobsDB網上申請工作,係唯一途徑,因為襟個「apply now」就得,夠方便。就因為夠方便,漁翁撒網send咗400多個申請出去,而且好多空缺係無限輪迴,由去年11月刊登招聘廣告到現在,一個月出幾次廣告,都仲請緊人........

2. 由11月到現在約有20份有面試,其中40%係上市公司,其他係一般企業,及有一份 ...
恭喜大叔

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 LEE3509 於 2021-2-25 05:49 PM 發表

日本有高達!
最近講起打疫苗,我大多數黃人醫護朋都話打科興!果然,身體係最誠實🤣⋯⋯
佢哋話大陸疫苗,最多都係生理鹽水,唔會打死你,但boitech新技術,唔知有冇副作用
今日同兩個同事講起疫苗,佢哋話比錢都要打復必泰,我扮傻揾點解,佢哋話有齊所有數據,保護性高過科興,而且係德國研發。

主題標籤 #海關
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]