• 瀏覽: 1,084,515
  • 回覆: 12
  • 追帖: 253
報到

有時寂寞太沉重 身邊彷彿只是觀眾 
妳的感受沒有人懂

嘗試親吻 嘗試擁抱 或溝通 
沒有好感再嘗試也沒有用
大多數人都相同 喜歡的只是愛情的 臉孔

回覆 引用 TOP

熱賣及精選
引用:
原帖由 horse2014 於 2021-1-22 08:26 AM 發表

大律師公會選了個鬼佬做主席,這個鬼佬一上場就講要改國安法。大律師公會還是無視國法,始終認為腐國才是其宗主國,法律的正統。這個就由這個白皮自我折騰吧!
大律師公會的香蕉人真的無人可以做主席嗎?肯定不是,這不就反影香港仔的古惑,這個位肯定開罪阿爺,又隨時講錯野違反國安法,為生意、為安全,還是俾個鬼佬做,這裏又有二個心態:一,自己繼續攞住貞節牌坊,出事,就死白皮;二,又係殖民地之態,你中國低下民族,應該 ...
要“改“國安法?睇嚟又一個連基本法內,阿爺有咩權,香港有咩權都無睇過嘅盲西

妳的感受沒有人懂

沒有好感再嘗試也沒有用
引用:
原帖由 大橋上一人 於 2021-1-26 10:03 AM 發表

一個專科醫生算條毛專家,咁都算專家的話,商場丶商廈大把掛牌的醫生都係專家,臭港係地球上最多專家最多才子的都市。
而家11歲都可以做主席出嚟鬧人啦

妳的感受沒有人懂

沒有好感再嘗試也沒有用
引用:
原帖由 微塵一粒 於 2021-1-27 08:20 AM 發表

我諗返起大約10幾20年前,好一段時間中國只可以成日開口警告同譴責,嗰陣細個唔識野,成日諗可唔可以唔好淨係得個講字...
而家時勢唔同感覺調轉了,變左係人地日日嘈但得個講字 😏
當時外交部又叫“口“ 交部

妳的感受沒有人懂

沒有好感再嘗試也沒有用

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 horse2014 於 2021-1-27 05:28 PM 發表

灣灣還想隱瞞!

無人確診不過又要有人居家隔離

妳的感受沒有人懂

沒有好感再嘗試也沒有用

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 horse2014 於 2021-1-28 01:23 PM 發表

這個一定要整治,19 年的乞暴,這批人做過多少骨髒事,用了多少黑錢叫人去死。雙重國籍一定不可再存在,你可以來揾錢,交稅就成;醫療可以買保險;管治,選舉,關你外國人乜事!

港聞速遞 1/28
加拿大外交部發言人巴布科克表示,加方關注到中方打算禁港人雙重國籍,將影響30萬居港加籍公民和在港加籍囚犯,或令他們失去領事保護權。
加方已向港府表達憂慮,駐港總領事館正向港府了解相關發展及潛在影響。 ​​​
咁呢30萬人咪全部用返佢地個加籍咪得囉,點會影響佢地個“乜C才判拳“呀

妳的感受沒有人懂

沒有好感再嘗試也沒有用

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 horse2014 於 2021-1-30 10:46 AM 發表

灣灣整天說我們擾台,真係想講一句,就憑你 阿爺好難得先尼一隊戰鬥群,唔乘機玩盡佢

灣灣已係詠春木人樁而已,想點練手就點練手,想幾時練就幾時練,想練乜就練乜。你幾時見過木人樁有得say no?

妳的感受沒有人懂

沒有好感再嘗試也沒有用
引用:
原帖由 goodfriend01 於 2021-2-13 03:58 PM 發表

以前唔用中文,改用訓文正音,做乜而家又用中文?
中文喺泡菜國係高人一等嘅象徵

妳的感受沒有人懂

沒有好感再嘗試也沒有用
引用:
原帖由 蒙尼 於 2021-2-15 06:47 PM 發表

香港01係藍營喎
老闆藍,記者黃
陽奉陰違

妳的感受沒有人懂

沒有好感再嘗試也沒有用

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 theyuen2000 於 2021-2-17 02:21 PM 發表

依度至少有兩個8090後倖存者
我剛剛好81年

妳的感受沒有人懂

沒有好感再嘗試也沒有用

回覆 引用 TOP

財爺話比5000電子消費券
其實係咪比班話自己電話好舊裝唔到安心嘅“凡事反“聽:有guts你咪攞
不過呢,呢班cheap友點會唔攞

妳的感受沒有人懂

沒有好感再嘗試也沒有用
引用:
原帖由 33Chris 於 2021-2-24 12:49 PM 發表

"政府會物色合適的儲值支付工具營辦商協助推行計劃,並會盡快公布計劃細節。"

應該可以以支付寶,微信支付,八達通app等等現金券形式推行, 先要實名認證係基本條件。
到時班凡事反又唔出聲話乜私隱㗎啦,有著數點會唔攞

妳的感受沒有人懂

沒有好感再嘗試也沒有用

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 太自我太不羈 於 2021-2-24 12:42 PM 發表

應該會學澳門派卡仔? 八達通都叫電子呀.
總之睇班pk有得攞著數就唔講乜私隱就好笑啦

妳的感受沒有人懂

沒有好感再嘗試也沒有用

回覆 引用 TOP

主題標籤 #海關
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]