• 瀏覽: 43,689
  • 回覆: 5
  • 追帖: 3
執左啦...應該

仍俾提貨算有良心

本文可能虛構,如有雷同實屬巧合; 所載資料不構成招攬、要約或建議。超連結只供網址參考請勿點擊。勿對號入座。

回覆 引用 TOP

熱賣及精選
引用:
原帖由 hamsomeking 於 2021-1-21 05:02 PM 發表

瑞典主力反華,唔俾華為入瑞典,中國應該踢走呢家瑞典嘢
10蚊熱狗餐, 馬肉肉丸, 以後冇lu

本文可能虛構,如有雷同實屬巧合; 所載資料不構成招攬、要約或建議。超連結只供網址參考請勿點擊。勿對號入座。
引用:
原帖由 hamsomeking 於 2021-1-21 05:16 PM 發表

馬肉肉丸?真係有?
佢個粒蘇蘇地味既肉丸, 從來冇話係咩肉做嫁,
幾年前 歐洲新聞 爆出此肉丸有馬肉成份  
佢冇唔認嫁, 不過後來有冇改配方 就唔知了

引用:
原帖由 斯人的黃昏 於 2021-1-21 05:37 PM 發表

>>>馬肉肉丸未吃過, Ching好吃麼 ?
配番佢隻  紅莓醬 + 肉汁 ok嫁

不過 最正 其實係 佢d軟雪糕, 兩個字, 香滑, 贏M記個d九條街, 但一樣價錢

不過成絕唱lu

引用:
原帖由 andyyyy 於 2021-1-21 05:49 PM 發表

我咪中晒招嘢!六呎衣櫃買番嚟冇耐已開始甩螺絲,跟住門又鬆板又彎,個櫃仲開始成個傾斜,要用嘢頂住,成板皮嘢買番嚟,掉又好似好浪費,唔掉又眼寃!
宜家d野 係預你用三年

回覆 引用 TOP

明明全關門  但又唔宣布執笠 ..... 唔通, 單 60億 黑錢案同佢有關 ?   

回覆 引用 TOP

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]